Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

EXCLUSIV | Reacţia lui Duckadam când a aflat că Tătăruşanu semnează cu AC Milan. "Bani mulţi şi cam atât". Cum vede duelul cu Donnarumma

Stranieri Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

Ciprian Tătăruşanu urmează să semneze un contract pe trei sezoane cu AC Milan şi prinde un transfer spectaculos la 34 de ani. Românul urmează să facă vizita medicală în Italia şi se va alătura echipei antrenată de Stefano Pioli.

Tătăruşanu va fi cel puţin la început rezerva lui Gianluigi Donnarumma, care la doar 21 de ani e titularul echipei naţionale a Italiei.

Helmuth Duckadam a comentat pentru Look Sport transferul lui Tătăruşanu la AC Milan.

"Probabil va câştiga destul de mulţi bani. În rest, ce mutare ar putea să fie. Ar merge cum a mers şi la Lyon, aicea nu cred că poate să apere în faţa lui Gianluigi Donnarumma. Titular mai bun ca ăsta nu ştiu dacă mai găseşti la vreo echipă.

Acest portar e şi tânăr şi apără de trei ani cred la Milan
”, a declarat Duckadam pentru Look Sport.

În prezent, Tătăruşanu e legitimat la Lyon, unde a bifat doar şase apariţii. Dacă va fi coleg cu Ibrahimovic, titularul de la naţională poate înfrunta un român în derby della Madolina. Ionuţ Radu s-a săturat de împrumuturi la alte formaţii şi se luptă să apere poarta lui Inter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele