Ultima oră
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia

EXCLUSIV | Rednic primeşte încredere din partea oamenilor din fotbal. Ioan Ovidiu Sabău: ”Va scoate Dinamo de unde e”

Dinamo Publicat pe 1 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20451211/1/rednic-dinamo-1a.jpg

Mircea Rednic nu a reuşit să pună la punct Dinamo de când a venit, dar oamenii din fotbal au în continuare încredere în el. Este văzut drept cea mai bună variantă pentru postul de antrenor, dintre toate posibilităţile care ar fi putut ajunge în ”Ştefan cel Mare”, iar de această părere este şi Ioan Ovidiu Sabău.

Sabău a afirmat în cadrul emisiunii Fotbal Look că, deşi Dinamo se află într-un punct negativ, antrenorul va avea succes de cauză iar echipa se va salva de la retrogradare.

E un antrenor foarte bun, nimeni nu poate să spună că Rednic nu e un antrenor foarte bune. Jucătorii trebuie să îl asculte, să se pregătească, să alerge. Jucătorii spun că sunt antrenamentele grele, că sunt obosiţi. Eşti obosit în momentul în care nu eşti bine pregătit. Dacă eşti nepregătit, nu ai nici încredere în tine.

Nu cred că Rednic regretă că a venit la Dinamo şi cred că va şi scoate echipa de unde e”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look.

Rednic l-a scos din lot pe Sorescu!

Administratorul special Iuliu Mureşan a declarat că jucătorul Deian Sorescu a fost "lăsat o săptămână să se odihnească", după ce acesta a avut un conflict cu antrenorul Mircea Rednic.

"Deian este un jucător cu personalitate, îşi spune părerea. I-a spus ceva antrenorului, a comentat, dar apoi şi-a cerut scuze. A avut o perioadă foarte bună, dar apoi, probabil dezamăgit că nu a fost transferat când a avut o ofertă, nu a mai fost atât de implicat.

Am vrut să-l las să plece, dar a avut o discuţie cu firma de insolvenţă şi mi s-a spus că nu poate fi transferat pe suma aceea. O săptămână a fost lăsat să se odihnească, nu a fost trimis la echipa a doua. Şi Nica şi Neicuţescu au fost trimişi la echipa a doua. Filip are o leziune la gambă", a declarat Mureşan, la Digisport.

El a afirmat că Dinamo are nevoie de o victorie pentru a-şi reveni. "Şanse ai la fiecare meci, fiecare meci are istoria lui. Din păcate noi am pierdut 10 meciuri din 14, este jenant, toţi suntem de vină, inclusiv jucătorii, este nevoie de o victorie să ne deblocâm mental", a afirmat Mureşan.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele