Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Reghecampf, bun şi ca profesor. Unul dintre cei mai interesanţi antrenori din România, format de fostul principal al FCSB-ului: ”Am avut trei ani senzaţionali”

Liga II Publicat pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

 

Gabriel Manu a fost la un pas să joace cu Metaloglobus în play-off-ul din Liga 2. A jucat meci decisiv cu Rapid, în ultima rundă a sezonului regulat, dar l-a pierdut şi echipa i-a fost repartizată în play-out. Antrenorul a fost invitat în cadrul emisiunii Look Sport Live, unde a vorbit despre primii paşi făcuţi în fotbal, din postura de antrenor.

Îi e profund recunoscător lui Laurenţiu Reghecampf, omul în spatele căruia a stat din postura de antrenor secund, în periaoda pe care acesta a petrecut-o chiar şi în ţările arabe. A învăţat multe de la el. Tot Reghecampf l-a împins pe Manu spre cariera de principal, după o lungă perioadă ca secund.

Am avut trei ani senzaţionali. La Al Wahda, unde am câştigat trei trofee, la Al Wasl nu am reuşit să luăm trofee. Era o echipă în tranziţie şi era nevoie de o perioadă de adaptare a jucătorilor. Am învăţat de la Laurenţiu ce înseamnă să antrenezi echipe care au obiective măreţe. Ce înseamnă să câştigi trofee. Eu vreau să antrenez numai echipe cu pretenţii, nu vreau să antrenez echipe mici. Eu am învăţat de la el că e nevoie de mentalitate să reuşeşti, să îţi propui obiective măreţe. Depinte foarte mult de CV-ul pe care îl ai, în zona arabă, ce trofee ai. Au pătruns şi sârbii acolo din această cauză.

Reghe a fost un om care m-a ambiţionat şi mi-a spus că trebuie să încep cariera de principal, că am acumulat suficientă experienţă”, a spus Gabriel Manu la Look Sport Live, de pe Look Sport+. 

Manu a mers cu Reghecampf în experienţele acestuia de la Al Wahda şi Al Wasl. A mai fost însă secund şi la Săgeata Năvodari, Astra, Sportul Studenţesc, CS Otopeni sau Dunărăea Galaţi, fiind în spatele multor antrenori cu experienţă, precum Marius Şumudică sau Tibor Selymeş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele