Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

EXCLUSIV | Reuşeşte Cătălin Anghel să salveze Viitorul? Sabău: "Nu mai există spirit de luptă" / Goian: "Nu mai vedem nimic din calităţile echipei"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

UTA Arad a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Viitorul, scor 1-0, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Continuă criza la echipa constănţeană, care are patru eşecuri la rând şi riscă să retrogradeze în premieră. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Ioan Ovidiu Sabău şi Lucian Goian au convenit că numirea lui Cătălin Anghel ca antrenor principal n-a adus nicio schimbare pozitivă pentru Viitorul.

La Arad, într-o partidă cu puţine ocazii clare de gol, Ioan Hora a înscris în minutul 63, cu un şut din careul mic.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 3-1 pentru UTA, chiar dacă Viitorul a avut o posesie a mingii superioară.

Viitorul n-a înscris în 5 dintre ultimele 6 meciuri şi este pe loc de baraj. Constănţenii n-au retrogradat niciodată în Liga 2.

“Aşa se întâmplă când îţi pierzi încet-încet încrederea, nu mai există spirit de luptă. Jucătorii probabil că nu se mai simt responsabili de ceea ce fac, antrenorii se schimbă, iar pentru jucători e uşor să-şi găsească un alibi de fiecare dată. Nu mai există acea stare de spirit pe care trebuie să o ai într-o competiţie, nu poţi să faci lucrurile pe jumătate. Un profesionist îşi dă seama când dai 100% sau eşti şi tu pe acolo! Dai impresia că-ţi faci treaba, dar nu te implici fizic şi mental. Sunt patru înfrângeri la rând, sunt probleme la nivel de jucători, la nivel de valoare individuală. A venit Anghel, dar e greu de identificat această echipă. În urmă cu un an-doi, chiar şi anul trecut, juca fotbal, construia, făcea imediat pressing. Era o echipă vie, care trăiau fenomenul fotbal”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20120853/2/sabau.png

“Au mai traversat perioade dificile din punctul de vedere al rezultatului, dar aveau ceva, o forţă ofensivă, posesie susţinută, dispoziţie la efort. Dar acum nu mai vedem nimic din acele calităţi ale echipei. Chiar dacă s-au schimbat jucătorii, dar cred că ideea clubului este aceeaşi. Ceva s-a întâmplat. A plecat Gabi Iancu, a venit Luckassen, s-a integrat foarte repede, apoi a fost şi el repede vândut. Nu prea le-au ieşit transferurile celor de la Viitorul”, a spus Lucian Goian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele