Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

EXCLUSIV | Reuşeşte Iordănescu să-l ţină în frâu pe Becali? "Nu cred că se va abţine, dar probabil că-i vor sări foarte mulţi bani din buzunar"

Superliga Publicat pe 23 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20370634/1/edi.jpg


Va reuşi sau nu Edward Iordănescu să ţină în frâu apucăturile de antrenor ale lui Gigi Becali? E întrebarea verii în fotbalul românesc, iar Costin Lazăr (40 de ani) consideră că patronul FCSB-ului se va abţine cu greu, dar, forţat de clauzele din contract, va trebui să o facă.
 
"Eu nu cred că Gigi Becali se va abţine, dar probabil că-i vor sări foarte mulţi bani din buzunar, pentru că s-au pus clauze. A trecut foarte mult timp de când FCSB a câştigat ceva, nu au câştigat nimic. Ceva e greşit, nu cred că pot fi doar jucătorii şi antrenorul, nu se poate! Eu zic că a realizat că, deşi vrea binele, face un rău implicându-se foarte mult în joc", a declarat fostul căpitan al Rapidului, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Fiul lui Anghel Iordănescu va debuta luni seară (ora 21:30, live pe Look Sport+) contra lui Sepsi, într-o partidă cu o mare presiune. Dar una în care echipa ar trebui să arate altfel, din moment ce va fi condusă de un tehnician cu expertiză:
 
"FCSB are jucători buni, cumpăraţi din campionatul nostru. Sunt cam cei mai în formă jucători de la celelalte echipe. E de lăudat că a luat mulţi români şi a ţinut, prin aceste transferuri, multe cluburi în prima ligă. E un lucru de lăudat la domnul Becali, dar trebuie lăsat antrenorul să se ocupe de treburile astea. Eu cred că FCSB va arăta altfel la meciul cu Sepsi, cu siguranţă că Edi îşi pune amprenta din prima săptămână şi vom vedea ceva diferit", a mai punctat Lazăr.
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele