Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea

Liga I Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19934014/1/steliano.jpg

 
Steliano Filip (26 de ani) a revenit la Dinamo cu o victorie, 2-1 în Ştefan cel Mare cu Gaz Metan Mediaş, iar întoarcerea sa e privită cu ochi buni atât de Vasile Miriuţă, cât şi de George Florescu.
 
Fost antrenor la Dinamo, Miriuţă consideră că bucureştenii au făcut o afacere bună prin aducerea gratis a lui Filip: "Steliano e dinamovist, a jucat de tânăr acolo. Probabil în Grecia au fost probleme financiare, altfel nu venea de acolo. În România s-a întors la echipa la care a mai jucat. La CFR e Camora....Probabil şi-a dorit să se întoarcă. E o achiziţie bună, pentru că Steliano îşi face treaba, s-a văzut şi azi că e muncitor. E greu să găseşti jucători care sunt liberi iarna şi vin pe un salariu nu mare", a declarat Miriuţă, la Fotbal Club.
 
De cealaltă parte, George Florescu e de părere că Filip are de gând să se folosească de Dinamo pentru a încerca să prindă un nou transfer în străinătate: "În primul rând este acasă, dar, în al doilea rând, mă gândesc la posibilitatea ca el să folosească Dinamo ca o rampă de lansare. Dinamo e un nume destul de greu în România, jucătorii care trec pe acolo îşi creează o oarecare imagine. E şi riscant, cu siguranţă. Dacă vor fi rezultate, pentru Filip va fi o oportunitate bună să se relanseze", a declarat şi fostul mijlocaş central al Universităţii Cluj.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele