Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Revine George Copos la Rapid? ”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20239346/1/copos.jpg

Revenirea lui George Copos la Rapid se amână, cel puţin pentru viitorul apropiat. Mihai Iosif a dezvăluit că fostul patron a rămas aproape de club şi a ţinut să transmită felicitări imediat după promovare.

Tehnicianul a ţinut să puncteze lucrurile care au rămas în urmă după Copos, care a fost ctitorul bazei de la ”Pro Rapid”, una din cele mai moderne din Europa de Est la începutul mileniului.

”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări.

La asta numai dânsul vă poate răspunde la această întrebare. Nu ştiu dacă era cea mai frumoasă a Rapidului când era Copos, fiecare etapă a clubului a fost frumoasă în forma ei. Pentru mine cea mai frumoasă a fost cea din 1994-1995, veneau zeci de mii de oameni.

Pe atunci nu aveam bază de pregătire, dar apoi a venit domnul Copos cu domnul Lucescu şi au făcut baza de la Pro Rapid, ceva unic în România şi astfel s-au format jucători din ce în ce mai buni”, a spus Iosif, pentru Look Sport+.


A rămas alături de echipă

George Copos (68 de ani) a oferit prima reacţie după ce Rapid, formaţia pe care a patronat-o şi a dus-o până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, a revenit în prima ligă, după şase ani de pauză.

Deşi s-a retras de ani buni din lumea fotbalului, Copos a fost foarte fericit de performanţa giuleştenilor.

 "Mă bucur enorm, enorm că Rapid a promovat. Nu vreau să spun nimic. Doar că le doresc viaţă lungă în Liga 1. Şi trofee", a declarat Copos, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele