Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Lusitanii controlează jocul. Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Lusitanii controlează jocul. Franţa - Germania, de la 22:00
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO

EXCLUSIV | Revine George Copos la Rapid? ”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe joi, 11:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20239346/1/copos.jpg

Revenirea lui George Copos la Rapid se amână, cel puţin pentru viitorul apropiat. Mihai Iosif a dezvăluit că fostul patron a rămas aproape de club şi a ţinut să transmită felicitări imediat după promovare.

Tehnicianul a ţinut să puncteze lucrurile care au rămas în urmă după Copos, care a fost ctitorul bazei de la ”Pro Rapid”, una din cele mai moderne din Europa de Est la începutul mileniului.

”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări.

La asta numai dânsul vă poate răspunde la această întrebare. Nu ştiu dacă era cea mai frumoasă a Rapidului când era Copos, fiecare etapă a clubului a fost frumoasă în forma ei. Pentru mine cea mai frumoasă a fost cea din 1994-1995, veneau zeci de mii de oameni.

Pe atunci nu aveam bază de pregătire, dar apoi a venit domnul Copos cu domnul Lucescu şi au făcut baza de la Pro Rapid, ceva unic în România şi astfel s-au format jucători din ce în ce mai buni”, a spus Iosif, pentru Look Sport+.


A rămas alături de echipă

George Copos (68 de ani) a oferit prima reacţie după ce Rapid, formaţia pe care a patronat-o şi a dus-o până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, a revenit în prima ligă, după şase ani de pauză.

Deşi s-a retras de ani buni din lumea fotbalului, Copos a fost foarte fericit de performanţa giuleştenilor.

 "Mă bucur enorm, enorm că Rapid a promovat. Nu vreau să spun nimic. Doar că le doresc viaţă lungă în Liga 1. Şi trofee", a declarat Copos, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele