Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

EXCLUSIV | Revine George Copos la Rapid? ”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20239346/1/copos.jpg

Revenirea lui George Copos la Rapid se amână, cel puţin pentru viitorul apropiat. Mihai Iosif a dezvăluit că fostul patron a rămas aproape de club şi a ţinut să transmită felicitări imediat după promovare.

Tehnicianul a ţinut să puncteze lucrurile care au rămas în urmă după Copos, care a fost ctitorul bazei de la ”Pro Rapid”, una din cele mai moderne din Europa de Est la începutul mileniului.

”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări.

La asta numai dânsul vă poate răspunde la această întrebare. Nu ştiu dacă era cea mai frumoasă a Rapidului când era Copos, fiecare etapă a clubului a fost frumoasă în forma ei. Pentru mine cea mai frumoasă a fost cea din 1994-1995, veneau zeci de mii de oameni.

Pe atunci nu aveam bază de pregătire, dar apoi a venit domnul Copos cu domnul Lucescu şi au făcut baza de la Pro Rapid, ceva unic în România şi astfel s-au format jucători din ce în ce mai buni”, a spus Iosif, pentru Look Sport+.


A rămas alături de echipă

George Copos (68 de ani) a oferit prima reacţie după ce Rapid, formaţia pe care a patronat-o şi a dus-o până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, a revenit în prima ligă, după şase ani de pauză.

Deşi s-a retras de ani buni din lumea fotbalului, Copos a fost foarte fericit de performanţa giuleştenilor.

 "Mă bucur enorm, enorm că Rapid a promovat. Nu vreau să spun nimic. Doar că le doresc viaţă lungă în Liga 1. Şi trofee", a declarat Copos, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele