Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

EXCLUSIV | Ricardo Cadu ştie cine e artizanul performanţelor CFR-ului: "El are cel mai mare merit!"

CFR Cluj Publicat pe 23 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19561502/1/rc.jpg


Triplu campion al României cu CFR Cluj, Ricardo Cadu (38 de ani) e de părere că Dan Petrescu (52 de ani) este artizanul performanţelor foarte bune pe care campioana le obţine în Europa.
 
Joi seara, în direct la Fotbal Look, fostul căpitan din Gruia a avut doar cuvinte de laudă pentru tehnicianul care a transformat CFR într-o forţă dominantă pe plan intern, dar şi într-o prezenţă constant bună în Europa: "Am văzut că au câştigat cu 2-0. De când a venit Dan Petrescu echipa s-a schimbat foarte mult, el are cel mai mare merit pentru că CFR a ajuns unde a ajuns acum. Noi aveam o echipă foarte bună, am făcut performanţă cu jucători mai buni decât acum", a spus Cadu, la emisiunea moderată de Vlad Măcicăşan.
 
Prezent pe teren pe vremea când CFR câştiga pe Olimpico, portughezul care joacă acum la Maia Lidador crede că actuala echipă are şansa de a repeta performanţa, dar cheia se află tot în buzunarul lui SuperDan: "Va fi greu cu Roma, dar mă aştept la orice. CFR are o echipă puternică, un antrenor foarte bun, va şti ce tactică să aibă ca să bată Roma, dar nu va fi uşor. Se poate, de ce nu?", a mai punctat lusitanul.

FOTO: Sport Pictures
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele