Ultima oră
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia

EXCLUSIV | Ronaldo Deaconu, dorit de Dusan Uhrin la Dinamo. "Mâna domnului Uhrin se vede acum, a scos echipa din situaţia grea"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20225714/1/alx-2932.jpg

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a impresionat în acest sezon al Ligii 1, la Gaz Metan Mediaş, reuşind 11 goluri şi 14 pase decisive. În exclusivitate la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, mijlocaşul ofensiv a dezvăluit că a fost dorit de către antrenorul ceh Dusan Uhrin la Dinamo, dar cluburile nu s-au înţeles pentru transfer.

Cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în vara anului 2022.

Mijlocaşul a dezvăluit că are mai multe oferte din Liga 1 şi vrea să joace în play-off, pentru a putea ajunge la echipa naţională.

"Mâna domnului Uhrin se vede acum la Dinamo. I-a trebuit o mică perioadă de adaptare, după care a scos echipa din situaţia grea.

În două instanţe am avut ocazia să merg la Dinamo, nu s-au concretizat. O dată când eram la Chiajna. Dusan Uhrin m-a dorit la Dinamo, dar nu s-au înţeles cluburile şi nu s-a realizat transferul. La momentul respectiv, mi-a părut rău, pentru că Dinamo este o echipă mare, era o rampă de lansare, aveau jucători foarte buni atunci. Se băteau la play-off, dacă nu mă înşel au ratat intrarea în play-off la ultima etapă atunci", a spus Ronaldo Deaconu, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Ronaldo Deaconu s-a format la Academia Hagi, dar şi la Feyenoord (2011-2012) şi Twente (2013-2015). A mai evoluat pentru ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Are peste 130 de meciuri în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele