Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

EXCLUSIV | S-a simţit trădat şi a plecat de la FCSB cu gust amar. Doar două meciuri i-au fost suficiente: ”Antrenorii şi Pinti mi-au spus realitatea, de ce nu joc”

FCSB Publicat pe 8 mar 2021
mail-share icon Email

 

Gabriel Enache nu se poate declara mulţumit de ultima experienţă petrecută la FCSB, de unde a plecat nu în cele mai bune condiţii. Adus pentru o situaţie foarte grea a clubului, pentru meciul din Europa League cu Slovan Liberec, pentru că liderul campionatului din acest moment avea probleme mari cu cazurile de COVID-19, nu a primit prea multe şanse.

Pe lângă partida cu cehii, a mai prins doar una singură, în Casa Liga 1, cu Poli Iaşi. Fundaşul lateral a povestit în platoul emisiunii Look Sport Live momentele grele prin care a trecut şi de ce consideră că a fost o lipsă de respect din partea celor de acolo, pentru faptul că nu a fost utilizat prea mult.

A fost o lipsă de respect, pentru că eu am venit cu sufletul deschis. Am venit de la Reşiţa, noaptea. Nu am vrut să semnez pentru două meciuri şi am semnat pe şase luni. Am ajuns la 6 dimineaţa la baza echipei, iar apoi am jucat, seara, în Europa League. Mi-am dorit foarte mult să joc pentru FCSB şi într-o competiţie ca Europa League.

Nu am stat să mă gândesc foarte mult, nu mi-a păsat nici financiar, dar nu voiam să semnez pe două meciuri. Te simţi folosit, acum mă simt dezamăgit. Ştiu ce am gândit, iar acum văd reversul. Nu mă refer la staff, pentru că m-a ajutat foarte mult. Şi antrenorii şi Pinti m-au ajutat să rămân cu picioarele pe pământ. Mi-au spus realitatea, cu subînţeles, de ce nu pot să mai joc, şi am înţeles”, a spus Gabriel Enache la Look Sport Live

Enache s-a aflat la a doua experienţă la FCSB, după cea din perioada 2016-2018, când a fost luat de la Astra pentru 500.000 de euro. Nu a reuşit să ia vreun trofeu cu bucureştenii, toate de pe plan intern fiind cucerite în perioada de la Astra, titlul de campion, Cupa României şi Supercupa României.

Are un trofeu şi în afara ţării, Cupa Serbiei cu Partizan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele