Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Sabău, contrariat de cum s-au scurs ultimele zile ale lui Şumudică la CFR: ”A devenit un nimeni. Ce înseamnă asta? Nu mi se pare normal”

CFR Cluj Publicat pe 28 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20376137/1/sabau.png

Modul în care s-au scurs ultimele zile ale lui Marius Şumudică la CFR Cluj nu au fost pe placul fostului mare internaţional Ioan Ovidiu Sabău. Acesta a declarat, aflat fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport +, că nu e deloc profesionist ce s-a întâmplat cu Şumudică şi că toate episoadele, începând cu momentul în care antrenorul nu a fost lăsat să intre la antenament, vor rămâne ca o pată neagră pentru club, pentru mult timp.

Dincolo de fotbal, Sabău a afirmat că e vorba de respectul pe care CFR Cluj trebuia să îl arate omului alături de care avea planuri mari, dar de care în timp, din cauza jocului ardelenilor, s-a despărţit.

Nu ştiu dacă imaginea lui Şumudică are de suferit, dar mai mult imaginea clubului CFR, pentru că nu a fost lăsat antrenorul să intre la antrenamente. Până acum se discuta strategia la echipă, planurile de viitor, iar apoi antrenorul a devenit un nimeni. Ce înseamnă asta? Nu mi se pare normal.

Chiar dacă nu merg lucrurile, suntem oameni. Trebuie să existe respect. Nu a fost ok că nu a fost lăsat să intre la antrenament”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în emisiunea Fotbal Look.

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj! Despărţirea părea doar o chestiune de timp, dar anunţul tot întârzia din pricina faptului că ardelenii, dacă îl dădeau afară pe ”Şumi”, erau nevoiţi să îi achite o clauză de reziliere destul de consistentă. Era greu de crezut că antrenorul avea să plece de la echipă în alte condiţii, mai ales că vineri dimineaţă a mers la şedinţa de pregătire, dar nu a fost lăsat să intre în incinta bazei.

Însă, în urma unui comunicat emis de club sâmbătă seară, prin care se face anunţul despărţirii, se pare că cele două părţi au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării pe cale amiabilă. Asta deşi Şumudică afirma clar şi răspicat, chiar după eşecul cu Steaua Roşie Belgrad, după returul din Ardeal, că nu va pleca decât dacă va fi demis.

Bilanţul lui Şumudică la CFR: 15 meciuri, 9 victorii, un egal şi 5 înfrângeri.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele