Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV | Sabău critică 'vedetele' de la Dinamo! "Nu sunt pregătiţi din punct de vedere fizic. Pretenţiile sunt altele de la Filip şi Anton"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20121193/1/sabau.png

Dinamo rămâne fără victorie în Liga 1 din luna ianuarie! După 0-0 la Giurgiu cu Astra, ‘roş-albii’ au 11 meciuri consecutive fără succes, deşi l-au adus pe Dusan Uhrin ca antrenor. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că jucătorii de la Dinamo nu sunt bine pregătiţi din punct de vedere fizic.

Sabău are aşteptări mai mari de la Steliano Filip şi Paul Anton, jucători cu meciuri la echipa naţională.

În acest moment, Dinamo ocupă loc de baraj, 14, dar riscă să pice pe loc retrogradabil la finalul rundei.

 

"Parcă o mai bună organizare, mai mare determinare la Dinamo. Au fost două sau trei ocazii pentru Dinamo, putea să înscrie. Dar e un rezultat echitabil. Cred că jucătorii de la Dinamo vor, dar nu pot. Nu sunt pregătiţi din punct de vedere fizic. Unii dintre ei au şi probleme cu greutate. Ca să te salvezi de la retrogradare trebuie să fii bine pregătit fizic, să faci ambele faze, să poţi să ajungi la finalizare, iar acolo să nu ţi se înmoaie genunchii. Dacă nu ai această pregătire, nu ai de unde.

Jucătorii de la Dinamo se gândesc <Lasă, e un sezon ratat. O scoatem cumva din vară. Sunt alţii mai slabi decât noi>. Trec etapele şi, dacă nu ai jucători cu caracter, care să şi poată fizic, nu e suficientă doar voinţa. Steliano Filip a fost jucător de lot naţional, la fel ca Anton. Normal că pretenţiile sunt altele de la ei. Anton joacă mult sub ce poate el. Are 28, 29 de ani, încă mai poate să se gândească la echipa naţională. Dar cu un astfel de joc… El a zis <Obiectivul nostru e să le dăm peste nas celor care ne critică sau să nu le dăm satisfacţie celor vor ca noi să retrogradăm>. Pe ei poate să-i încarce acest lucru, poate să fie o motivaţie în plus pentru ei", a spus Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20121193/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele