Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Sabău şi Dulca, portret superb pentru Simona Halep: "Eu, ca sportiv, mă mândresc cu ea" / "E emblema şi etalonul României în sport"

Tenis Publicat pe 29 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20447945/1/halep.jpg


Venită la WTA Transylvania Open după o perioadă grea, presărată cu multe probleme medicale, Simona Halep a arătat în BT Arena un nivel foarte bun al tenisului, s-a calificat fără emoţii în faza semifinalelor, iar nivelul arătat de constănţeancă i-a impresionat şi pe oamenii de fotbal.
 
Prezenţi în studioul Fotbal Look la puţin timp după ce Halep a eliminat-o în minimum de seturi pe mai tânăra Jaqueline Cristian şi a obţinut biletele pentru penultimul act, Ioan Ovidiu Sabău şi Cristi Dulca au avut doar cuvinte de apreciere la adresa fostului lider mondial:
 
"E îmbucurător că Simona nu are probleme de sănătate. Despre valoarea ei nu ai ce să discuţi, caracterul, puterea şi valoarea pe care le are. Avea nevoie de timp să intre în timp, să aibă meciuri şi, până la urmă, să nu se mai accidenteze. Trebuie să fim mândri de Simona, pentru că ne-a reprezentat. S-a vorbit mult despre ea, ştim cât de puţin a fost susţinută, ştim ce sacrificii a făcut şi că s-a vorbit foarte mult despre România având evoluţii şi rezultate excepţionale. Eu, ca sportiv, mă mândresc cu o astfel de sportivă. Astea sunt exemplele care trebuie luate şi care trebuie să ne reprezinte, pentru că avem mulţi oameni de valoare în ţară care trebuie scoşi în faţă", a spus Sabău, în ediţia de vineri seară a emisiunii Fotbal Look.
 
"Simona este emblema şi etalonul acestei ţări în sport. Sunt convins că accidentările din ultima perioadă au afectat-o. Un minus e că turneul s-a jucat fără spectatori. Un minus pentru jucătoare, pentru tot sportul până la urmă", a completat şi Cristi Dulca.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele