Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Sabău şi Eric îi setează un nou mare obiectiv lui Stanciu: "E în momentul de vârf al carierei. Trebuie să preia frâiele echipei naţionale!"

Echipa nationala Publicat pe 19 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20071666/1/nicolae-stanciu-1-scaled.jpg


Nicolae Stanciu (27 de ani) a fost provocat de Ioan Ovidiu Sabău şi Eric de Oliveira, în direct la Fotbal Look, să facă pasul în faţă şi să devină liderul de care echipa naţională a României are nevoie în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.
 
Excepţional în dubla cu Rangers şi aflat într-o formă foarte bună, mijlocaşul e lăudat de Sabău, dar fostul mare internaţional ar dori ca Stanciu să facă pasul spre următorul nivel şi să-şi asume el rolul de lider, în teren şi vestiar, al naţionalei lui Mirel Rădoi:
 
"A progresat şi la capitolul pregătire fizică. Era şi în trecut un jucător tehnic, de execuţii, dar acum stă foarte, foarte bine din punct de vedere fizic. Are încredere, realizări, e foarte apreciat ca jucător şi acest lucru îţi dă multă încredere. Îşi asumă fazele fixe, loviturile libere. La fel, execuţia pe care a avut-o meciul trecut cu Rangers. E un jucător care se simte, e, poate, într-un moment de vârf al carierei.

Trebuie să devină un liber. Echipa naţională duce lipsă de un jucător care să comunice, să responsabilizeze. Trebuie să se implice mult mai mult, pentru că are libertate de exprimare, ţinând cont ce realizări are. Pe lângă cele sportive, ai nevoie de calitatea de a te gândi mai mult la naţională şi, dacă poţi, să-i faci pe ceilalţi să conştientizeze. În momentul de faţă eşti credibil, ai avut realizări şi ceilalţi aşteaptă de la tine să discuţi cu ei şi să preiei frâiele",
a declarat Sabău, vineri seară, la Fotbal Look.
 
Impresionat la rândul său de Stanciu, Eric de Oliveira are aceleaşi aşteptări:
 
"În momentul în care a fost schimbat, ieri, s-a văzut că ieşea proaspăt, nu vedeai oboseala pe faţa lui. Mi-a plăcut întotdeauna, şi-a ridicat nivelul foarte mult. Poate avem un câştig la naţională, nu văd alt mijlocaş în locul lui. Merită tot ce se întâmplă în cariera lui. Loviturile libere au început să devină specialitatea lui, dă goluri frumoase şi importante. Naţionala trebuie să profite de faza bună prin care trece Stanciu, are nevoie de un lider care să-i tragă pe cei tineri după el", a completat şi brazilianul.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri