Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

EXCLUSIV | Sabău şi Goian, opinii clare în cazul amânării meciului Farul - FCSB: "Regulamentul nu e pentru toţi. Dacă era Chindia, credeţi că se amâna?"

Liga I Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20439669/1/lg.png


Amânarea meciului dintre Farul şi FCSB a atras reacţii dure din partea lui Ioan Ovidiu Sabău şi Lucian Goian. Primul consideră că meciul trebuia jucat, pentru că nu toţi jucătorii FCSB-ului au devenit indisponibili din cauza COVID-19, iar al doilea crede că echipa lui Becali e avantajată în mod evident şi că nu aceeaşi decizie s-ar fi luat în cazul în care un club precum Chindia Târgovişte s-ar fi confruntat cu aceleaşi probleme.
 
"Regulamentul e regulament, nu am ce să completez. Regulamentul trebuie respectat. Dacă doar opt sunt infectaţi cu COVID-19, lotul e de 25, mi se pare normal să joci. Nu pentru că ai încă opt sau cinci accidentaţi, nu e problema mea, ca şi club, că ţi s-au accidentat ţie. Repet, dacă sunt probleme de accidentări, nu e o problemă care trebuie luată în calcul. Dar cele legate de COVID-19, da", a declarat Sabău, vineri seară, la Fotbal Look.
 
Mai incisiv, Lucian Goian bănuieşte că FCSB a fost avantajată de FRF şi că echipele mai mici din Casa Liga 1 nu ar fi avut parte de acelaşi tratament:
 
"Pe mulţi dintre cei accidentaţi presa îi anunţa că trebuie să revină. Nu ştiu dacă sunt accidentaţi! Se creează un precedent...Dacă va veni FC Voluntari să încerce să profite de această situaţie nu cred că va reuşi. Regulamentul nu e pentru toţi uneori! Normai că ajută FCSB. Dacă aveau doar 12 jucători valizi, le era foarte greu să câştige. Dacă era Chindia în locul FCSB-ului în acest moment, aceeaşi situaţie, credeţi că se amâna meciul? Eu nu cred că se amâna! Dacă se va reprograma peste două-trei săptămâni, dacă nu s-a schimbat regulamentul, şi cei de la Farul au 15 cazuri de COVID-19 şi nu poate juca meciul, FCSB pierde la masa verde. Pentru că pierde echipa din cauza căreia s-a amânat primul meci", a spus fostul fundaş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele