Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Săpunaru e principala ţintă de transfer pentru Rapid. Victor Angelescu: "Sunt convins că va veni la noi. Nico a vorbit cu el"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20229459/1/sap.png

Rapid a revenit în Liga 1 şi are ambiţii importante pentru sezonul 2021-2022. La emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunţat că antrenorul Mihai Iosif va rămâne la echipă, iar fundaşul Cristi Săpunaru este principala ţintă de transfer a clubului.

Săpunaru (37 de ani) mai are un an de contract cu echipa turcă Kayserispor, dar a fost informat că nu mai intră în planurile antrenorului pentru sezonul următor.

În sezonul 2020-2021, Cristi Săpunaru a jucat în 25 meciuri în Superliga Turciei.

Săpunaru a evoluat pentru Rapid în perioadele 2006-2008, ianuarie-iunie 2010 şi februarie-septembrie 2015.

"M-am săturat să-l confirm pe Mihai Iosif. Cu el începem campionatul, cu el creionăm lotul, e antrenorul nostru şi în Liga 1. Nu vreau să mai vorbesc despre buget, ceea ce pot să spun e că vom avea un buget bun de Liga 1. Avem o stabilitate financiară. Săpunaru nu este liber de contract, mai are un an de contract. Cei de la Kayseri au spus că nu se mai bazează pe el, dar el mai are contract. Nico a vorbit cu el, au o relaţie specială. În condiţiile în care îşi va rezolva problema la Kayseri şi se va ajunge la o înţelegere, ni-l dorim foarte mult şi sunt convins că va veni la noi. Nu cred că se va pune problema să meargă altundeva. Dar în momentul de faţă este sub contract. I s-a transmis că nu se mai bazează clubul pe el, dar nu i-au reziliat contractul. E primul jucător pe care ni-l dorim, e în capul listei", a spus Victor Angelescu, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20229459/2/ange.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele