Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

EXCLUSIV | Schimbare importantă la 'U' Cluj! Nume noi în conducerea 'şepcilor roşii'. George Florescu: "Ne dorim ca acest club să promoveze"

U Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/19999253/1/u-cluj-asu-poli-timisoara-28.jpg

Fostul fotbalist George Florescu (36 de ani) a anunţat, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, că face parte dintr-un proiect pentru schimbarea conducerii de la ‘U’ Cluj, alături de alţi foşti jucători ai ‘şepcilor roşii’. Totuşi, Florescu a declarat că nu vrea să intre în conflict cu Daniel Stanciu, actualul director executiv al Universităţii Cluj.

Fanii au luat atitudine în conflictul de la nivelul conducerii clubului. Cei din galerie au venit duminică la antrenamentul echipei şi au transmis un mesaj ferm către managementul clubului.

În plan sportiv, ‘U Cluj’ are două victorii în 2021, ocupă locul 8 în Liga a 2-a şi sunt calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, unde vor întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foştii jucători Octavian Abrudan, Dorin Goga, Gabriel Giurgiu, George Florescu şi Andrei Cordoş au pregătit un proiect nou pentru ‘U’ Cluj.

Format la Universitatea Cluj, George Florescu a jucat pentru ‘U’ în perioadele 2001-2004 şi 2017-2020. Fostul internaţional s-a retras vara trecută, după rezilierea contractului cu echipa clujeană.

 

Luaţi loc, vă rugăm! În istoria lui, mai ales cea recentă, U a fost moneda de schimb pentru orgoliile și interesele...

Publicată de Sepcile rosii pe Duminică, 21 februarie 2021

"Este adevărat că avem un proiect. Am vorbit cu Cordoş, Giurgiu, Abrudan, dar şi cu Goga. N-am vrut să fie public acest demers, dar Daniel Stanciu s-a hotărât să iasă public şi să aducă nişte acuzaţii asupra unor colegi. N-am vrut să creăm tensiuni la echipă. Poate că Daniel a simţit că are nevoie de alibiuri în cazul unei situaţii negative a echipei.

Ne dorim ca acest club să promoveze. Suntem ‘U’-işti în primul rând. Ca să fii în conducerea Universităţii Cluj, ar trebui să ai trei calităţi esenţiale: inteligenţă, pricepere şi să fii cu sufletul la ‘U’ Cluj", a spus George Florescu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/19999253/1/u-cluj-asu-poli-timisoara-28.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele