Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Se poate şi fără mulţi bani. Reţeta succesului Academicii Clinceni. ”A contat enorm liniştea pe care staff-ul şi jucătorii au avut-o din partea conducerii”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20111975/1/p2.jpg

Academica Clinceni este mare revelaţie a sezonului curent din Casa Liga 1. Ilie Poenaru a fost invitatul zilei la Look Sport LIVE. Tehnicianul ilfovenilor a dezvăluit reţeta succesului micuţei sale echipe, căreia puţini îi dădeau şanse la o asemenea performanţă.

Liniştea venită din partea conducerii a fost principalul ingredient care a dus la cea mai bună performanţă din istoria Academicii.

”Munca, disciplina, dorinţa de a performa. Iar în al doilea rând a contat enorm liniştea pe care staff-ul şi jucătorii au avut-o din partea conducerii. Am fost lăsaţi să ne ducem munca aşa cum am crezut noi, ne-au susţinut. Astfel am format un grup cu dorinţă, serios, care a ştiut să sufere şi să se bucure.

De aici toate aceste îmbinări au adus rezultatele.

(n.r. meciul din ultima etapă a sezonului regulat cu Dinamo) Am fost la mâna noastră, chiar cu multe etape înainte. Din păcate ne-am mai încurcat, au fost rezultate la care nu ne aşteptam, aveam avantaj, iar pe final primeam gol şi trebuie să aşteptăm în ultima etapă.

Cu cei de la Dinamo ne-am văzut de jocul nostru, am avut o strategie şi le-am zis celor din staff să nu aibă acces la scorul de pe celelalte stadioane. Au fost interzise telefoanele, să rămână jucătorii conectaţi la ce trebuia să facem. A fost bine, era 3-0 în minutul 17. Am fost la mâna noastră şi am ştiut să ne jucăm şansa.

La pauză mă întrebau de scor, dar Rusescu cu o voce impunătoare le-a zis că nu are rost să îi intereseze, apoi am intervenit eu şi le-am zis să ne concentrăm doar pe meciul nostru în repriza a doua, aveam deja 3-0, speram să nu luam gol”,
a mărturisit tehnicianul ilfovenilor, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele