Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Sepsi a început negocierile cu Leo Grozavu pentru prelungirea contractuală. Varianta Dan Petrescu, exclusă total

Sepsi OSK Publicat pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20212848/1/alx-8328.jpg

Sepsi a făcut un sezon de apreciat, fiind cea mai bună echipă după granzii din Casa Liga 1, CFR, FCSB şi Craiova. În mare măsură, rezultatele se datorează antrenorului Leo Grozavu, care a transformat formaţia din Sfântu Gheorghe într-una care cu greu poate fi învinsă.

Cornel Şfaiţer, managerul general al lui Sepsi, a recunoscut, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Look, că deja au început negocierile cu Leo Grozavu, şi că sunt şanse să bată palma pentru actualizarea înţelegerii care expiră după ultima etapă a acestui sezon.

Conducătorul lui Sepsi a recunoscut şi că varianta Dan Petrescu nu stă în picioare şi că speculaţiile apărute au fost doar o ipoteză nefondată.  

Am discutat cu Leo, luni, am pus câteva lucruri pe hârtie, rămâne să mai discutăm. Eu am fost foarte deschis şi am spus mereu că nu a fost discuţie pentru venirea lui Dan Petrescu, au fost doar speculaţii. Sunt un om deschis şi când am spus ceva, am fost foarte sincer. Suntem oameni care decidem, la Sepsi, şi comunicăm permanent”, a declarat Şfaiţer la Fotbal Look, după care a vorbit şi despre meciul FCSB – Craiova, scor 0-1, în care bucureştenii au utilizat doar tineri. El a fost dezamăgit de cele întâmplate, pentru că Sepsi putea să mai spere la locul 3 în clasament:

Credeam că suntem într-un moment zero al fotbalului românesc. Lăsăm omenia de-o parte, dar aseară am văzut o echipă a FCSB-ului care a trimis pe teren doar copii şi azi s-a văzut din evoluţia băieţilor noştri că au fost afectaţi. Sepsi a fost totuşi o echipă determinată, dar nu la capacitatea maximă. Păcat! Sperăm să ia Craiova Cupa României, iar noi să mai avem o şansă la barajul pentru cupele europene”.

Academica Clinceni a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a IX-a, penultima, a play-off-ului Ligii I.

Pentru Academica au marcat Tănase '15 şi Chunchukov '54, în timp ce pentru Sepsi a punctat Aganovici '13.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele