Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

EXCLUSIV | Sepsi, într-o situaţie critică: "Mai avem doar 12 jucători, dintre care trei portari"

Superliga Publicat pe 2 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19946268/1/a5.jpg


Cele 16 cazuri de COVID-19 descoperite de Sepsi OSK la ultima testare aruncă formaţia din Sfântu Gheorghe într-o situaţie critică, aşa cum a descris-o preşedintele Attila Hadnagy, marţi dimineaţă, la emisiunea Look Sport LIVE. Antrenorul Leo Grozavu e aşteptat miercuri alături de cei doar 12 jucători pe care-i mai are la dispoziţie, inclusiv trei portari.
 
Covăsnenii au reuşit să amâne meciul cu FC Argeş, programat iniţial marţi, dar vineri trebuie să revină pe teren pentru partida cu Poli Iaşi. Vestea proastă e că Sepsi are doar nouă jucători de câmp valizi în acest moment, dar ştirea pozitivă e că vor recupera câţiva dintre fotbaliştii aflaţi pe finalul perioadei de recuperare:

"Nu ştiu dacă mai putem, dar e o situaţie grea, nasoală. Nu avem ce să facem, mergem înainte. Din păcate, aveam şi înainte multe cazuri de COVID-19. Ieri am făcut iarăşi testarea, 16 oameni din 30 au ieşit pozitiv: nouă jucători şi şapte din staff. Am fost nevoiţi să apelăm la DSP să vedem ce se poate face. DSP a interzis toată activitatea la Sepsi, până joi. După joi vedem, mai revin dintre jucătorii care au fost pozitivi. Acum, cu trei portari, suntem 12 jucători la echipă.
 

Leo, din ce am înţeles, ar trebui să vină mâine la antrenamente. I-au fost afectaţi plămânii, doctorii i-au spus să stea mai mult acasă. Am primit oficial de la LPF o hârtie, meciul cu FC Argeş se joacă pe 16 februarie, de la ora 19:00. E o situaţie foarte grea, noi îi mulţumim lui Dumnezeu că am strâns atâtea puncte nesperate. Şi cu Astra, şi la Viitorul. Din păcate, cu Voluntari eram doar 13 jucători apţi de joc şi în repriza a doua s-a văzut. Suntem pe un loc chiar foarte bun, dar putem să dărâmăm tot din cauza acestui virus. E o situaţie critică! Dacă eram toţi apţi de joc, eram pe locul trei acum", a declarat Hadnagy, la Look Sport LIVE.

Sepsi vrea să facă transferuri

După ce l-a ratat pe Ante Vukusic, ajuns la FCSB pe ultima sută de metri, după ce anunţase că e de acord să vină la Sepsi, clubul încearcă alte mutări în zona mediană şi în compartimentul ofensiv: "Cam vrem să aducem jucători, dar nu pe oricine. Dacă găsim un jucător sau doi buni pentru nivelul nostru, o să-i aducem. Am vrut să-l aducem pe Vukusic, i-am trimis biletul de avion şi seara ne-a spus că nu mai vine. Sunt jucători cărora nu le ştii caracterul, asta e. Avem nevoie de mijlocaşi centrali şi un atacant", a anunţat Hadnagy.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele