Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

EXCLUSIV | Sepsi l-a impresionat pe Cristi Dulca: "Mi se pare cea mai solidă echipă. Au şanse reale la primele trei locuri!"

Superliga Publicat pe 16 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20297074/1/maxresdefaulta.jpg


Învingătoare cu 2-0 în faţa Academicii Clincen
i, Sepsi OSK a devenit primul lider solitar din Casa Liga 1 2021/2022 şi a făcut destule pentru a-l convinge pe Cristi Dulca.
 
În direct la Fotbal Look, fostul fundaş a avut doar cuvinte de laudă pentru formaţia antrenată de Leo Grozavu, pe care o consideră, după primul meci, ceva mai bine închegată decât FCSB şi FC Botoşani. Dulca crede chiar că Sepsi are forţa necesară pentru a termina acest sezon între cele mai bune trei echipe ale României:
 
"Sepsi mi s-a părut cea mai solidă echipă. Ca şi consistnţă în joc, ca transferuri. Azi au câştigat 2-0, au avut 14 ocazii, mi se pare o echipă care se bate cu şanse reale anul acesta la primele trei locuri. Leo Grozavu a şi declarat că obiectivul lui e clasarea pe primul loc. Rămâne de văzut ce evoluţii va avea pe parcurs această echipă", a declarat Cristi Dulca, vineri seară, la Fotbal Look.
 
Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.
 
Formaţia lui Leo Grozavu a dominat copios partida, în faţa unei formaţii care nu a arătat nimic din gruparea care făcea senzaţie sezonul trecut în play-off. Rajko Rap a deschis scorul, la scurt timp după ce a fost introdus pe teren. Slovenul a fost şi cel mai bun jucător de pe teren. Iar Mitrea a stabilit scorul final, după o eroare uriaşă a tânărului portar Păun, care a scăpat în poartă un balon pe care l-a prins în primă fază în braţe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele