Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

EXCLUSIV | Sepsi, marea surpriză din play-off? Albon: "Grozavu a câştigat duelul tactic cu Ouzounidis" / Florescu: "Anul viitor, va fi o pretendentă la câştigarea campionatului"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. ‘Alb-albaştrii’ riscă să piardă teren în lupta pentru titlu cu FCSB şi CFR Cluj. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Mirel Albon şi George Florescu s-au declarat impresionaţi de jocul celor de la Sepsi.

Meciul din Bănie a fost marcat de accidentările lui Ştefan Baiaram şi Alex Cicâldău.

Într-o partidă cu puţine ocazii clare de gol, Craiova putea să dea lovitura în prelungiri, prin Paul Papp, care a avut două şanse în urma unor cornere.

“Mi-a plăcut foarte mult organizarea celor de la Sepsi, defensiv au stat foarte bine, au dat foarte puţine culoare Craiovei. Pressing-ul pe care l-au făcut a fost remarcabil. Din punctul meu de vedere, fac cel mai bun pressing din Liga 1. Nu le-au dat voie celor de la Craiova să gândească, să-şi aşeze jucătorii, să paseze. Au fost puţine ocazii de a marca, dar a fost un ritm bun. Cred că Leo Grozavu a câştigat duelul tactic cu Ouzounidis.

N-aş exclude Craiova din lupta pentru titlu, dar au făcut un pas înapoi. E clar că nu au constanţă, ca să câştigi un campionat trebuie să ai constanţă. În schimb, Sepsi va fi un adversar dificil pentru orice echipă din play-off, mai ales pentru FCSB, căreia nu-i plac echipele agresive. E modelul de joc potrivit pentru campionatul României, dacă vrei să te baţi cu granzii. Anul viitor, Sepsi va fi o pretendentă la cupele europene dacă reuşeşte să-şi păstreze lotul. Sunt mulţi jucători care, în vară, termină contractele. Dar în acest moment e o echipă care joacă fotbal adevărat”, a spus Mirel Albon, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20122911/1/albon.jpg

“Este un pas greşit în lupta pentru titlu pentru Craiova. Dar noi nici ne-am gândit să o includem pe Craiova în lupta pentru titlu, vorbeam de FCSB şi CFR. Sepsi va fi o nucă tare în această bătălie în play-off, e o echipă extrem de bine organizată. Sunt convins că, de anul viitor, Sepsi va fi o pretendentă la câştigarea campionatului.

Spectacolul de astăzi a fost pressing-ul făcut de către cei de la Sepsi. Chiar vreau să remarc cât de bine a pregătit Leo Grozavu meciul împotriva Craiovei, care este o echipă de posesie. Are jucători care pot să joace din una-două atingeri, au viziune. Iată că Sepsi, jucând în deplasare, n-a vrut să le dea şansa să-i domine. Când o echipă te domină, începe să prindă curaj. Din ce au demonstrat astăzi pe teren, jucătorii de la Sepsi au arătat că ştiu ce au de făcut. În repriza a doua, nu cred că i-am văzut pe cei de la Craiova să lege 3-4 pase”, a spus George Florescu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20122911/2/a4.jpg

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20122911/3/clasament-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele