Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Sepsi nu se implică în lupta pentru titlu în Liga 1. Dioszegi: "Ne-ar trebui un buget dublu, nu avem de unde. Puteam să fim pe locul 2"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20225625/1/sepsi.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul 4 în play-off-ul Ligii 1, iar aseară a obţinut calificarea în Europa Conference League, după victoria din barajul cu FC Viitorul, scor 1-0. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, finanţatorul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a anunţat că echipa lui nu are forţa financiară pentru a se implica în lupta pentru titlu.

Sepsi îşi face deja planurile pentru sezonul următor, având ambiţii mai mari. Laszlo Dioszegi a anunţat că vrea să aducă 3-4 jucători, dar este dispus să renunţe la Ninaj şi Dumiter, doriţi de FCSB, pentru a strânge un buget considerabil de transferuri.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, club fondat în 2011, a promovat în Liga 1 în 2017. A jucat prima dată în play-off în sezonul 2018-2019, iar acum va evolua în premieră în cupele europene.

Duminică, în direct pe Look Sport+, în barajul pentru Conference League, Sepsi a învins-o pe Viitorul, după reuşita lui Aganovic din minutul 42.

În play-off-ul Ligii 1, Sepsi le-a învins pe CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, primele trei clasate.

"Nu ne gândim la titlu, sincer. Pentru titlu ne-ar trebui un buget dublu, nu avem de unde. Este o mare realizare ce am făcut până acum şi trebuie să ne bucurăm pentru asta. E normal, anul viitor vrem minimum în play-off, dar nu putem să vorbim despre titlu.

Cu puţin noroc, dacă am fi câştigat meciul cu FCSB cu 2-1 şi dacă nu pierdeam la Clinceni, puteam să fim pe locul 2, să luăm ‘argintul’.

A fost cel mai frumos moment aseară. Acesta a fost visul nostru, să ajungem în Conference League. Sperăm că suntem pregătiţi pentru competiţie, suntem conştienţi că trebuie să mai aducem 4-5 jucători. Timpul e destul de scurt, într-o lună şi jumătate deja începe Conference League. Dar suntem convinşi că nu ne vom face de ruşine.

Suntem în discuţii cu câţiva jucători, acum începem negocieri. Până n-am fost calificaţi în Conference, n-am avut timp să ne gândim la jucători, ne-am concentrat pe meciuri. De astăzi avem timp.

Când un antrenor e de succes, e normal să aibă şi oferte. Dar nu cred că s-a gândit să plece de la Sepsi şi în niciun minut n-a fost în mintea noastră ideea să aducem un alt antrenor. La discuţiile dintre noi, era clar că o să rămână alături de noi.

Trebuie să fim realişti, suntem o echipă mică, dar inimoasă. Uneori, cu inima poţi să faci lucruri măreţe. Pentru noi ar fi extraordinar să mergem în turul următor din Conference League, nu ne gândim la grupe", a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele