Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

EXCLUSIV | Sepsi se pregăteşte de schimbări importante de lot. Plecările vor continua şi în perioada următoare la Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20188812/1/sepsi-n.jpg

Sepsi se pregăteşte să mai renunţe la câţiva jucători în această vară. Pe lângă despărţirile de Simone Rapp, Rachid Bouhenna, Bryan Nouvier şi Florin Ştefan anunţate deja prin comunicate oficiale, formaţia din Sfântu Gheorghe va mai renunţa la încă trei nume, dar deocamdată nu se cunosc cei în cauză.

Sepsi va încerca să balanseze lotul, dar şi bugetul. Până ca amintiţii să rezilieze contractele, Sepsi avea 33 de jucători în lot, dar se doreşte ca întrecerea următoare din Casa Liga 1 să fie începută cu un număr de 26 de fotbalişti.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit pentru Look Sport despre planurile de viitor, dar şi despre bugetul echipei, care va fi aproximativ acelaşi şi pentru 2021/ 2022.  

Nu avem resursele financiare să avem un buget mai mare. Nu avem de unde. Dacă o să avem bugetul de anul ăsta, cred că o să fie bine. Încercăm să reducem numărul de jucători. Sperăm că nu o să mai fie COVID şi nu o să mai avem de atâţia jucători. Am avut 33 de jucători, încercăm să reducem la 26 de jucători. O să fim cu 7 mai puţini. Vom încerca şi la anul să facem această performanţă, cu aceeaşi inimă mare.

Din păcate nu am simţit că ar veni mai mulţi sponsori lângă noi. Eu o să fiu mulţumit dacă o să îi păstrăm pe cei pe care îi avem. Eu am mai spus-o, suntem un oraş mic. Aici în zonă nu prea sunt firme care îşi permit să sponsorizeze. Dacă vrem mai mult, ne trebuie încă două milioane de euro. Este mare diferenţa de buget dintre noi şi FCSB, CFR şi Craiova”, a spus Laszlo Dioszegi pentru Look Sport.

Sepsi se află pe locul 4 în play-off-ul din Casa Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de Universitatea Craiova, locul 3. În etapa a 8-a, Sepsi va juca pe teren popriu cu FCSB. Partida va avea loc duminică de la ora 22:00 şi va fi transmisă de Look Sport +.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele