Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Sigurjonsson, "o pierdere mare" pentru Dan Petrescu: "E un jucător complet!"

Superliga Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20401025/1/cfr-cluj-steaua-rosie-belgrad-play-off-uefa-europa-league-26-08-2021.jpg


Accidentat de mai mult timp, islandezul Runar Mar Sigurjonsson nu o va putea ajuta pe CFR Cluj în derby-ul cu U Craiova, programat în această seară, de la ora 21:00, live pe Look Sport+, iar absenţa sa e considerată o mare pierdere pentru campioana ultimelor patru sezoane.
 
La conferinţa de presă de dinaintea duelului cu Reghecampf, Dan Petrescu a anunţat că Sigurjonsson, Susic şi Graovac vor începe abia luni antrenamentele. Dacă ultimii doi erau, mai degrabă, variante de rezervă, nordicul reprezenta o piesă importantă în angrenajul clujenilor, iar accidentarea sa se va simţi din plin, aşa cum s-a simţit şi în înfrângerea cu Jablonec, 0-1, din Conference League.
 
În direct la Fotbal Look, Mirel Albon i-a creionat un portret frumos internaţionalului islandez, pe care-l consideră un jucător indispensabil:
 
"Mie Sigurjonsson mi se pare un jucător foarte bun pentru campionatul României. Eu zic că e o pierdere mare, indiferent dacă era titular sau intra pe parcurs. De fiecare dată a creat ocazii sau a înscris goluri importante pentru CFR Cluj. Are disponibilitate la efort, şut la poartă, joc de cap...Un jucător complet!", a declarat fostul selecţioner al naţionalei feminine, la Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele