Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV | Simona Halep e un exemplu în circuitul WTA! "E modestă, foarte muncitoare şi îşi iubeşte fanii"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/19576843/2/halep-5.jpg

Simona Halep este portdrapelul României în tenis de mai mulţi ani, dar constănţeanca are foarte mulţi fani în întreaga lume. În exclusivitate la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, Raluca Olaru a declarat că Simona Halep reprezintă un exemplu pentru jucătoarele de tenis, întrucât este o persoană modestă, muncitoare, care îşi iubeşte fanii şi vrea să devină mai bună în fiecare zi.

Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a fost votată de către fani 'Jucătoarea anului' în 2017, 2018 şi 2019. Constănţeanca a fost lider mondial WTA timp de 64 de săptămâni, între 2017 şi 2019.

Raluca Olaru şi Simona Halep au făcut pereche în proba de dublu de mai multe ori, inclusiv în acest sezon (la Adelaide). Cel mai bun rezultat reuşit împreună este semifinala de la Eastbourne (Marea Britanie), pe iarbă, în 2019.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/19576843/1/simona-halep-raluca-olaru.jpg

"E foarte OK Simona! E genul de persoană modestă, îşi vede de treaba ei, e cu picioarele pe pământ. Dar îţi dai seama de asta din comportamentul ei, din orice interviu al ei. O admir din toate punctele de vedere şi nu văd de ce ar spune cineva ceva de rău despre ea.

E modestă, îşi iubeşte ţara, îşi iubeşte fanii şi nu văd ceva negativ la ea. A fost dintotdeauna o persoană foarte muncitoare, şi-a dorit mereu să fie mai bună, să fie numărul unu. A avut parte de oameni buni în echipa ei",a spus Raluca Olaru la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Raluca Olaru (31 de ani, locul 42 WTA la dublu) are în palmares 9 titluri la dublu şi alte 11 finale jucate.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele