Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Simona Halep, un fenomen social! Daniel Dobre: "Simona a depăşit influenţa pe care a avut-o Ilie Năstase"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 15 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/19734081/2/simonahalep.jpg

Simona Halep este unul dintre simbolurile României în acest moment, prin rezultatele obţinute, dar şi prin atitudinea ei pe terenul de tenis şi în afara lui. La emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+, Daniel Dobre, fost antrenor al Simonei, a declarat că sportiva din Constanţa l-a depăşit ca notorietate şi influenţă pe Ilie Năstase.

Simona Halep şi Daniel Dobre au colaborat în perioada 2015-2017, atunci când Darren Cahill nu putea să fie prezent la anumite turnee. Parteneriatul a fost reluat în 2019, când Halep a câştigat turneul de la Wimbledon sub îndrumarea lui Dobre. Colaborarea a încetat spre finalul anului 2019.

Simona Halep (29 de ani) a câştigat 22 de titluri WTA la simplu în carieră, dintre care două de Mare Şlem (Roland Garros şi Wimbledon). A fost lider mondial şi a încheiat pe locul 1 în sezoanele 2017 şi 2018. Deţine recordul privind cea mai lungă perioadă în Top 10 WTA.

Ilie Năstase (74 de ani) a fost lider mondial ATP şi a câştigat 64 de trofee în carieră la simplu, inclusiv două de Mare Şlem. Se adaugă 45 de titluri la dublu, dintre care trei de Mare Şlem.

"La ora actuală în tenis, munca şi perseverenţa câştigă înaintea talentului. Astăzi, fără muncă nu poţi să faci nimic, indiferent cât de talentat eşti. După mine, Simona Halep a depăşit influenţa pe care Ilie Năstase a avut-o la acea vreme. Simona este un fenomen internaţional. Felul în care ea a reuşit să-şi gestioneze cariera a atras atenţia nu numai oamenilor din tenis, cât şi a oamenilor din toate părţile societăţii. A devenit un exemplu pentru ceea ce înseamnă dedicaţie, muncă, focusare pe ceea ce ai de făcut şi nerenunţare la atingerea ţelurilor", a spus Daniel Dobre la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

Fost jucător de tenis şi multiplu campion naţional, Daniel Dobre (51 de ani) s-a pregătit pentru antrenorat în Germania, între anii 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele