Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

EXCLUSIV | Singura soluţie pentru echipa naţională din lotul olimpic. Ce se întâmplă cu postul de selecţioner pentru România U21

România U21 Publicat pe 29 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20323810/1/aioani.jpg

Aurel Ţicleanu, fost mare mijlocaş la Universitatea Craiova, Sportul Studenţesc şi naţionala României, consideră că singura soluţie pentru naţionala României din lotul olimpic este portarul Marian Aioani.

Ratarea calificării în sferturile Jocurilor Olimpice şi evoluţia, per ansamblu, a tricolorilor olimpici îl face să se simtă sceptic pe Ţicleanu cu privire la noi soluţii pentru prima reprezentativă.

”Cred că dacă echipa s-ar fi calificat şi ar fi jucat altfel, am fi putut să vedem. Cred că Aioani s-a făcut remarcat şi atât. Apărarea a rezistat, la mijloc am rămas datori, iar în atac am marcat doar un gol şi acela cu ajutor. Cred că o altă reprezentare ar fi dat mai mulţi jucători, dar momentan sunt sceptic.”, a declarat Aurel Ţicleanu, vicepreşedintele Comisiei Tehnice a FRF şi lector al Şcolii Federale de Antrenori, în exclusivitate la Look Sport Live.

Ţicleanu a vorbit şi despre importanţa ca antrenorii tineri să aibă cunoştinţele necesare pentru a-şi desfăşura meseria, chiar dacă vocaţia este decisivă.

”Meseria de antrenor este una de vocaţie. Nu îţi dă nimeni diploma şi eşti antrenor. La fel ca şi la doctori. Însă avem nevoie de doctori calificaţi, la fel ca şi la antrenori. Este clar că ai nevoie de cunoaştere, este clar că experienţa de jucător nu este suficientă. Lucrurile se vor regla, pentru că de când a venit noua conducere a Federaţiei, nu că s-a schimbat sistemul, ci sistemul a vrut să se schimbe.”, a explicat lectorul Şcolii Federale de Antrenori.

Referitor la numirea noului antrenor al României U21, Aurel Ţicleanu a afirmat că este important ca viitorul selecţioner să fie compatibil cu grupul de jucători format, neavând vreo informaţie că se va concretiza ceva în următoarele zile.

”Nu ştiu dacă în zilele următoare. Nu cred că este o listă scurtă. Chiar dacă Mihai Stoichiţă poate avea ceva în minte. Important este ce urmărim, care este structura lotului şi dacă există compatibilitate între grupul de jucători şi antrenor. Trebuie să fim inspiraţi. Până la urmă să numeşti un antrenor este simplu.”, a mai spus Aurel Ţicleanu.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele