Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Singurul lucru care le-a mai rămas de făcut celor de la CFR în Europa League. ”Miracole s-au mai văzut, dar mâine seară e cam greu”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20373108/2/profimedia-0627614937.jpg

CFR Cluj mai păstrează doar o şansă infimă la calificarea în grupele Europa League, după eşecul cu 4-0 din turul cu Steaua Roşie Belgrad, atunci când fotbaliştii campioanei României au fost de nerecunoscut pe teren.

Marius Şumudică a declarat la conferinţa de presă oficială că vrea ca echipa sa să arate ca eşecul usturător din partida tur a fost doar un accident şi a dezvăluit că va juca totul pe cartea atacului pentru a obţine o victorie de palmares pentru fotbalul românesc.

Vasile Miriuţă este pesimist cu privire la un miracol în partida de joi seara, însă speră că ardelenii să obţină o victorie de palmares.

”Miracole s-au mai văzut, dar mâine seară e cam greu să vedem unul. Diferenţa de scor este mare şi ca valoare e greu, trebuie să recunoaştem. Mâine seară mă aştept ca băieţii să facă o partidă bună, să arate că a fost un accident. Steaua Roşie nu a făcut un joc aşa de bun, dar noi am fost slabi.

Mi-aş dori să câştige enorm mâine seara, pentru moral şi pentru suporteri, nu ştiu câţi o să fie prezenţi”,
a dezvăluit Miriuţă, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele