Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

EXCLUSIV | Situaţia de la Dinamo, întoarsă pe toate părţile la Fotbal Look: ”E o vrăjeală”, ”trebuie să arăţi garanţii”

Dinamo Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897471/1/rps1293.jpg

Situaţia de la Dinamo a fost din nou analizată, în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport+. George Florescu, Daniel Stanciu şi Lucian Goian au vorbit pe seama contextului din ce în ce mai negru din tabăra ”câinilor”. Cei trei au criticat modul în care conducerea lui Dinamo continuă să se comporte şi care ar putea duce la faliment!

Florescu: ”Cu siguranţă nu este cea mai bună variantă în ceea ce-i priveşte pe jucători, pentru că ei vor să plece la echipe care să le ofere şansa să se bată la campionat. E incredibil ce se întâmplă la Dinamo, e o ruşine. Cred că lucrurile trebuie să se pună la punct, să fie ok, să fie o echipă stabilă”. 

Stanciu: ”Jucătorii care vin trebuie să se intereseze de bugetul de salarii, să vadă cum stă clubul din punct de vedere finananciar. Acum, ce e la Dinamo, e o vrăjeală. Au fost momente şi mai dificile la cluburile mici, la Dinamo nu e chiar atât de grav, dar situaţia trebuie reglată”.

Goian: ”Suporterii lui Dinamo fac o treabă foarte bună, dacă nu o făceau, Dinamo intra în faliment. E ruşinos să se ajungă în această situaţie. Sunt şi lacune în ceea ce priveşte implicarea Federaţiei Române de Fotbal. Trebuie să prezinţi garanţii. Dacă se întâmpla acest lucru, să asigure bugetul măcar pe şase luni, atunci nu se făcea tranzacţia.

Aşa, s-a ajuns în punctul acesta. Citeam ştirea cu cei cinci jucători care vor pleca liberi. Când eram eu, nu se punea problema aşa”.

Dinamo, cu probleme de lot 

Dinamo are mari probleme de lot. Antrenorul Ionel Gane a anunţat că fundaşii Ante Puljic şi Ricardo Grigore sunt accidentaţi, iar portarul Tomas Mejias şi mijlocaşul Juan Camara şi-au reziliat contractele cu 'roş-albii'. Gane a primit asigurări din partea DDB că nu vor mai pleca jucători de la Dinamo.

"De pe o zi pe alta, se întâmplă multe lucruri. Au mai plecat doi jucători: Tomas şi Juan Camara. Venim după un rezultat foarte bun. Îmi doresc să nu mai plece jucători, să am stabilitate şi linişte la echipă. Nu ne mai permitem să pierdem jucători!

Gazonul arată bine, cred că se poate juca. Trebuia să ne aşteptăm la temperaturile astea şi la zapădă, să sperăm că nu va fi mai rău. Nu ştiu de ce e îngheţat terenul, dar cred că se poate juca.

Ar fi frumos să intrăm în primele şase echipe, după perioada asta grea. Nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc doar la stabilitatea echipei în perioada următoare. Am vorbit cu cei din DDB şi mi-au promis că vor face tot posibilul ca să nu mai plece jucători. Nimeni nu mai crede în ce spune Pablo Cortacero.

Puljic şi Ricardo Grigore sunt accidentaţi, dar cred că îi voi avea la dispoziţie pentru meciul cu Botoşani. Aş mai avea nevoie de 2-3 jucători pentru a completa lotul, dar să vedem în ce condiţii putem să-i aducem. Fanii ne dau încredere că putem merge mai departe", a spus Ionel 'Jerry' Gane, înaintea meciului Dinamo - Chindia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele