Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Situaţia lui Budescu, analizată de Şumudică: "E foarte greu, nu mai are ambientul în care se simte bine"

Stranieri Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20011311/1/budi.png


Constantin Budescu (32 de ani) a plecat în Arabia Saudită, la Damac, pentru un salariu de 800.000 de euro, dar Marius Şumudică, fostul său antrenor de la Astra şi Al Shabab, crede că playmaker-ul va avea o viaţă destul de grea departe de ţară.
 
Obişnuit să fie în centrul atenţiei şi să aibă parte, uneori, de un tratament preferenţial din partea antrenorilor şi patronilor cu care a colaborat, Budescu a ales, de această dată, să plece singur departe de casă, tocmai în Arabia Saudită. Dacă pe plan financiar afacerea e cât se poate de bună şi uşor de înţeles, pe plan sportiv lucrurile sunt diferite, pentru că Damac nu e o forţă a campionatului saudit, ci se bate pentru evitarea retrogradării.
 
Pentru Şumudică, omul care-l cunoaşte atât de bine pe Budescu, experienţa acestuia la Damac va fi cu mult diferită de cea de la Al Shabab, acolo unde-l avea coleg pe Valerică Găman, iar Şumi şi staff-ul tehnic român aveau grijă ca Budescu să nu resimtă dorul de familie şi de România:
 
"E greu la Damac. E ultima clasată, e foarte greu. Budi nu mai are ambientul ăla în care se simte bine. E ca şi copilul care stă în burtica mamei şi se simte bine acolo. În momentul ăsta este singur printre străini, nu e uşor să te adaptezi. La Al Shabab era cu mine, cu staff-ul meu, cu Valerică Găman. Era altceva. În momentul în care te duci singur printre străini e greu să rezişti. Vom vedea la vară! Dacă voi scăpa echipa de la retrogradare, cu siguranţă Rize va fi o echipă de temut, o echipă din prima parte a clasamentului", a declarat Şumudică, joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele