Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Mbappe loveşte bara VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Mbappe loveşte bara
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

EXCLUSIV | Situaţia lui Budescu, analizată de Şumudică: "E foarte greu, nu mai are ambientul în care se simte bine"

Stranieri Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20011311/1/budi.png


Constantin Budescu (32 de ani) a plecat în Arabia Saudită, la Damac, pentru un salariu de 800.000 de euro, dar Marius Şumudică, fostul său antrenor de la Astra şi Al Shabab, crede că playmaker-ul va avea o viaţă destul de grea departe de ţară.
 
Obişnuit să fie în centrul atenţiei şi să aibă parte, uneori, de un tratament preferenţial din partea antrenorilor şi patronilor cu care a colaborat, Budescu a ales, de această dată, să plece singur departe de casă, tocmai în Arabia Saudită. Dacă pe plan financiar afacerea e cât se poate de bună şi uşor de înţeles, pe plan sportiv lucrurile sunt diferite, pentru că Damac nu e o forţă a campionatului saudit, ci se bate pentru evitarea retrogradării.
 
Pentru Şumudică, omul care-l cunoaşte atât de bine pe Budescu, experienţa acestuia la Damac va fi cu mult diferită de cea de la Al Shabab, acolo unde-l avea coleg pe Valerică Găman, iar Şumi şi staff-ul tehnic român aveau grijă ca Budescu să nu resimtă dorul de familie şi de România:
 
"E greu la Damac. E ultima clasată, e foarte greu. Budi nu mai are ambientul ăla în care se simte bine. E ca şi copilul care stă în burtica mamei şi se simte bine acolo. În momentul ăsta este singur printre străini, nu e uşor să te adaptezi. La Al Shabab era cu mine, cu staff-ul meu, cu Valerică Găman. Era altceva. În momentul în care te duci singur printre străini e greu să rezişti. Vom vedea la vară! Dacă voi scăpa echipa de la retrogradare, cu siguranţă Rize va fi o echipă de temut, o echipă din prima parte a clasamentului", a declarat Şumudică, joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele