Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Situaţia lui Florinel Coman, analizată la Fotbal Look. Reacţiile lui Dan Alexa şi Ovidiu Sabău, despre problemele cu legea ale fotbalistului

FCSB Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

Florinel Coman este în centrul unui scandal important, după ce a încălcat legea, după ce a fost oprit de poliţie, pentru că gonea cu o viteză nepermisă pe porţiunea respectivă de drum. Mai mult, s-au găsit nereguli şi la permisul de conducere, iar gândul său ar putea să nu mai fie în totalitate la FCSB şi la fotbal. Dan Alexa şi Ioan Ovidiu Sabău au vorbit la Fotbal Look despre acest episod.

Dan Alexa: ”Poate că a luat permisul fără să se gândească la consecinţe. E important să îşi înveţe lecţia, pentru că se putea întâmpla mai rău. Poate Doamne fereşte făcea un accident şi lucrurile se complicau. E important ca el să îşi înveţe lecţia. E important şi să fie ajutat în această situaţie. Poate să fie o pată în cariera lui. Poate să apară acest episod în CV-ul lui, când va vrea să se transfere”.

Sabău: ”A greşit, trebuie ajutat. Trebuie să înţeleagă şi el că ce a făcut nu e bine. E o victimă pentru că anturajul în care se află, nu îl văd atât de matur la vârsta lui. E influenţat foarte uşor. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte buni. E cunoscut, are bani, îl ştie lumea. Ceilalţi din echipă trebuie să vorbească cu el. Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera. Clubul trebuie să îl ajute. Sper să fie atât de matur încât să tragă anumite concluzii de aici şi să nu uite. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi, să nu facă aşa ceva”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele