Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

EXCLUSIV | Sota Mino, propunere surpriză pentru Liga 1: "E un jucător Kamikaze! Are cifre incredibile!" Cine e japonezul care impresionează în Liga 2

Superliga Publicat pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

Prezent în studioul Look Sport LIVE, Gabriel Manu a vorbit despre unul din jucătorii care l-au impresionat în acest sezon.

Tehnicianul lui Metaloglobus spune că japonezul Sota Mino (26 de ani) va face cu siguranţă pasul spre Liga 1, având evoluţii remarcabile în acest sezon.



În vârstă de 26 de ani, Sota Mino joacă la Metaloglobus din 2018, şi evoluează pe postul de mijlocaş central. În acest sezon a jucat în 18 partide pentru Metaloglobus.
Cu siguranţă (n.r. sunt j

"Îţi dau un exemlpu: Mino Sota. Dacă vă uitaţi şi pe InStat, are nişte cifre incredible. Este un jucător pe care l-aş numi Kamikaze. Când îi dai o sarcină de joc, el nu se lasă până nu o respectă, indiferent de situaţie. Nu-l interesează! Joacă mai mult de 100% fiecare meci şi cred că el va merge cu siguranţă în Liga 1 pentru că are calitate şi valoare.", a spus Gabi Manu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20096413/4/sota-mino.jpg


Gabi Manu a făcut parte din staff-ul lui Laurenţio Reghecampf la Al-Wahda şi Al-Wasl, iar idn 2020 este tehnicianul lui Metaloglobus, formaţie de evoluează în Play-out-ul Ligii a doua.

Încântat de sistemul din Liga 2

Tehnicianul celor de la Metaloglobus spune că noul sistem din Liga 2 este unul benefic, chiar dacă a ratat la mustaţă prezenţa în play-off.

Sistemul nou avantajează fotbalul pentru că în niciun an de Liga 2 nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat în acest sezon, când am ajuns la toate ziarele din străinătate.

"Îmi convine acest sistem pentru că toate meciurile sunt decisive, altfel îţi capaticezi jucătorii pentru astfel de meciuri. M-a avantajat acest sistem şi cred că a fost benefic pentru fotbalul românesc.

Mie îmi convine ca antrenor când ştiu că joc un singur meci, în deplasare, şi trebuie să-l câştigi. Când joci tur-retur sunt mai mulţi factori şi atunci trebuie să ai grijă să nu pierzi acolo, lasă că câştig acasă... îţi faci o anumită strategie
.", a mai spus tehnicianul de 39 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele