Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

EXCLUSIV | Sportivii români, pregătiţi pentru competiţii! Mihai Covaliu: "Lumea a conştientizat importanţa sportului"

Sporturi Publicat de Andrei Ionascu pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19562432/2/covaliu.jpg

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a fost invitatul Gianinei Iacob la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport +. Covaliu a dezvăluit care sunt competiţiile la care sportivii români pot participa în perioada următoare, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Pe 24 septembrie, Mihai Covaliu (42 de ani) a fost reales în funcţia de preşedinte al COSR.

Din luna mai, loturile olimpice ale României se antrenează la bazele sportive de la Izvorani şi Snagov, într-un regim strict, pe fondul pandemiei de coronavirus.

"Am făcut multe lucruri bune. Aveam nevoie de continuitate, pentru proiectele dezvoltate în aceşti patru ani. Urmează patru ani foarte dificili. Vom avea trei ediţii de Jocuri Olimpice, două de vară şi una de iarnă: Tokyo în 2021, în 2022 Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing şi, în 2024, Jocurile Olimpice de vară de la Paris.

Eu spun că sportivii români n-au pierdut foarte mult din pregătire, în pandemie. Dar avem nevoie de competiţii acum, pentru a valida nivelul la care suntem în acest moment. Până acum, a rămas în picioare Campionatul European de Gimnastică din Turcia, Campionatul Mondial de Lupte de la Belgrad, Campionatul European de Handbal. Chiar am discutat cu domnul Dedu legat de măsurile pentru a se implementa în cazul în care competiţia va avea loc. În ziua de azi, totul e cu ‘în cazul în care ’. Pentru orice competiţie se ia în calcul varianta amânării, în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel mondial.

Avem o echipă foarte bună la COSR de specialişti, care au fost în permanent contact cu sportivii. Vorbim de psihologi, nutriţionişti, preparatori fizici. Marele câştig în această perioadă, mă refer la nivel de mase, a fost că lumea a conştientizat importanţa sportului", a spus Mihai Covaliu la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele