Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

EXCLUSIV | Steaua a negociat cu un triplu campion al României cu FCSB: ”Din câte ştiu eu, au fost discuţii”

Liga II Publicat pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20301256/1/steaua-adi.jpg

Steaua nu are drept de promovare din Liga 2 în Casa Liga 1, dar dacă acest lucru ar fi fost posibil, atunci ar fi pregătit mai multe transferuri importante. Printre cei doriţi s-a aflat, se pare, şi Adi Popa (32 de ani), de trei ori campion al României cu FCSB. În acest moment, mijlocaşul e liber de contract.

Iulian Miu, antrenorul secund al formaţiei din Ghencea, a vorbit, în câteva cuvinte, despre posibila trecere a lui Adi Popa la Steaua în această vară, în emisiunea Look Sport Live, de pe postul Look Sport +. Negocierile au avut loc după ce s-a aflat că echipa nu va intra pe mâna unui investitor privat.

Din câte ştiu eu, au fost discuţii dar nu ştiu ce finalitate au avut. Cred că îţi doreşti întotdeauna un fotbalist precum Adi Popa, nu poţi să-l refuzi”, a declarat Iulian Miu la Look Sport Live.

Zilele trecute, Adi Popa a dezminţit informaţia conform căreia ar urma să semneze cu Steaua. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a fost văzut antrenându-se alături de marea rivală.

Popa a explicat că este liber de contract şi că a participat la un antrenament cu ”militarii” deoarece vrea să fie în formă pentru a prinde un transfer în străinătate. Iată, însă, că lucrurile nu au stat chiar aşa şi au existat ceva negocieri între cele două părţi.

Adi Popa este curtat de Aris Limassol. Mijlocaşul de 32 de ani este aproape de o aventură în Cipru. Adi Popa este liber de contract, după despărţirea de Academica Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele