Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

EXCLUSIV | Suma reală trimisă de DDB către Dinamo: un milion de euro

Dinamo Publicat pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

Alexandru Conovaru, membru DDB, a vorbit la Look Sport Live despre modul în care programul iniţiat de suporteri a ajutat până acum clubul Dinamo să nu dispară şi să reuşească să rămână la un nivel decent. Prin ”Doar Dinamo Bucureşti”, susţinătorii ”câinilor” au reuşit şi reuşesc să ajute echipa cu sume importante de bani. Să plătească salariile jucătorilor, deplasări şi altele.

Conovaru a recunoscut că suma care a intrat până acum în conturile lui Dinamo se ridică la un milion de euro şi că totul nu se opreşte aici. În plus, el a avut un mesaj şi pentru conducătorul Dorin Şerdean, care ar avea un salariu lunar de aproximativ 2000 de euro.

”Un milion de euro am băgat în conturile lui Dinamo până acum. Sunt banii suporterilor şi mai sunt ceva bani în conturile DDB, pentru plata gazelor, luminii, deplasări, cazări. Mai puţin s-a plătit salariul domnului Şerdean, care poate mai trece din Alba Iulia să ia cei 9.000 şi ceva de lei”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live.

Dinamo o duce greu pe plan sportiv, chiar dacă jucătoii sunt cu banii la zi. Tot Conovaru a precizat că s-au făcut plăţile pentru luna ianuarie. Chiar şi aşa, Dinamo a pierdut meciul cu Astra, cu scorul de 2-0 (2-0), din etapa a 24-a din Casa Liga 1. Au marcat: V. Gheorghe '36, Stahl '41.

Echipa trimisă pe teren de Gane: Eşanu - Sorescu, Puljici, Ehmann, S. Filip - Nepomuceno (Mihaiu '59), Anton, Răuţă (Achim '59), Fabbrini (Măgureanu '69) - Gueye, Morsay.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele