Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO EXCLUSIV | Şumudică, aşteptat să semneze contractul cu FCSB astăzi. Becali: "N-am crezut în antrenorul Marius Şumudică de la început, dar a demonstrat"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

Marius Şumudică va fi noul antrenor de la FCSB, după încheierea sezonului. Gigi Becali a declarat, la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, că Şumudică este aşteptat astăzi să semneze contractul. Finanţatorul ‘roş-albaştrilor’ a precizat că n-a avut încredere la început în abilităţile de antrenor ale lui Marius Şumudică, dar rezultatele sale au convins.

Marius Şumudică (50 de ani) este liber de contract, după despărţirea de echipa turcă Rizespor. La FCSB, va câştiga 25.000 de euro lunar şi va primi un bonus de performanţă în valoare de 500.000 de euro.

Şumudică vine să câştige trofee la FCSB, care n-a mai cucerit titlul în Liga 1 din 2015. Pentru al patrulea sezon la rând, CFR Cluj este campioana României.

Gigi Becali nu este dispus să cedeze în faţa presiunii fanilor FCSB, care nu vor un rapidist declarat la echipă. Aseară, suporterii conduşi de către Gheorghe Mustaţă au protestat la Giurgiu, cerând demisia lui Mihai Stoica şi înjurându-l pe Şumudică.

"Nu ştiu mai mult decât ştiam ieri despre Şumudică. Urmează să sun şi să văd. Nu stau să văd dacă se supără suporterii, fac doar ce vreau şi nu mă interesează de nimeni. Fiecare om face ce vrea în casa lui. Dacă vor să vină la meciuri, să vină, dacă nu, să nu vină. Dacă ameninţă, militia şi legile! Nu deranjez, nu jignesc, nu ameninţ.

N-am crezut în antrenorul Marius Şumudică de la început. Dar după aia a demonstrat. Păi lui Lucescu poţi să-i spui ceva? E cel mai mare antrenor din România, nu poate să-l întreacă nimeni. Şumudică a demonstrat în Turcia, în Arabia. Înainte venea şi pe 10.000 (de euro), acum abia, abia l-am adus cu 25.000 (de euro) şi cu 500.000 (de euro) primă.

Acum o să dau un telefon şi văd dacă da sau nu. Aştept să văd dacă se suceşte sau îşi respectă cuvântul. Eu aştept să semnăm contractul. Mi-a zis Şumudică să aduc ce jucători vreau eu. El vrea 4-5 jucători, dar a zis că doar îi antrenează", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele