Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

EXCLUSIV | Şumudică, despre varianta Moruţan la Galatasaray: "Niciun român nu are valoarea să joace acolo! Transferul s-ar face doar prin puterea impresarului"

Liga I Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

Marius Şumudică a vorbit la Look Sport LIVE despre interesul celor de la Galatasaray pentru mijlocaşul Olimpiu Moruţan, de la FCSB.

Tehnicianul se arată circumspect în privinţa acestei mutări, precizând că perfectarea ei s-ar datora în întregime abilităţilor de negociere ale unui impresar de talia lui Giovani Becali. Şumi consideră că nu există în acest moment vreun jucător român care să poată fi titular la Galatasaray sau la celelalte forţe ale campionatului turc."Ar fi un pas uriaş, dacă ar putea să ajungă la Galatasaray (n. red - Olimpiu Moruţan). La ce echipă are Galatasary, eu cred că niciun jucător din România nu poate juca la Galata. Îl cunosc pe Giovani, îi ştiu puterea, ştiu ce poate face. Are o relaţie bună cu Fatih Terim, Hagi a fost acolo, toată lumea respectă ce a fost Hagi la Galatasaray, dar, sincer vă spun, dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România, precum Giovani Becali. Eu cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray, Fenerbahce sau Galatasaray. Pai Fenerbahce l-a luat pe Ozil, Sousa de la Milan, Luis Gustavo, Samata, pe care l-au adus din Anglia pe 15 milioane de euro, nici nu ştiu cum să-i rotească. Beşiktaş l-a adus pe Cenk Tosun, de la Everton, despre ce vorbim? Este ceva extraordinar! Joacă Valencia, Papis Cisse. Fenerbahce are trei atacanţi - Samata, Cisse şi Valencia - şi joacă doar unul. E foarte greu, eu nu văd vreun român să vină la vreuna dintre primele trei echipe", a declarat Marius Şumudică la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele