Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

EXCLUSIV | Şumudică e ţinta arbitrilor în Turcia. "M-a eliminat gratuit, ca de obicei. Am jucat foarte bine cu Fenerbahce"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19942958/1/sumudica-rizespor.jpg

Marius Şumudică a debutat cu o înfrângere la Rizespor, 0-1 cu Fenerbahce, în etapa a 22-a din Superliga Turciei. În exclusivitate la emisiunea ‘Look Sport Live’ de la Look Sport+, antrenorul român s-a declarat mulţumit de jocul echipei. Şumudică pregăteşte meciul de marţi cu Kasimpasa, chiar dacă va fi suspendat.

Marius Şumudică a protestat faţă de deciziile arbitrului şi a primit cartonaşul roşu în minutul 69 al meciului cu Fenerbahce. Şumudică susţine că a fost eliminat incorect, fiind ţinta arbitrilor din Turcia.

Rizespor ocupă locul 13 în Turcia şi va juca marţi împotriva unei vecine de clasament, Kasimpasa, de la ora 18:00.

Şumudică a anunţat că nu mai are probleme semnificative de lot, după ce au revenit la antrenamente jucătorii care au fost infectaţi cu noul coronavirus.

"Pregătesc meciul cu Kasimpasa, mă uit la mai multe jocuri. Am jucat foarte bine cu Fenerbahce, sunt mulţumit de băieţi. În a doua repriză, i-am dominat, am avut 3-4 situaţii de gol, gol valabil marcat, dar anulat. Am preluat o echipă din mers şi sper să o fac să joace, să nu avem probleme cu retrogradarea.

Am avut lipsă patru jucători cu coronavirus, dar care şi-au revenit între timp. Nu mi-a fost uşor, n-am avut patru titulari, iar trei jucători au făcut doar un antrenament, după ce au ieşit din carantină.

Ca de obicei, arbitrul m-a eliminat gratuit. Primul galben pentru că am strigat la tuşier şi i-am zis ‘ofsaid’, din instinct, fără să jignesc. Al doilea galben l-am luat pentru că i-am spus ‘La orice fault ne dai galben, lor nu’. Nici n-a venit să vorbească cu mine, pe toată durata jocului. Toate ziarele au scris că nu există aşa ceva! Eu aşa sunt, n-o să stau niciodată liniştit. Dar aşa fac şi alţi antrenori din Turcia şi nu păţesc nimic. Eu nu depăşesc spaţiul tehnic, nu aduc injurii, doar mai reacţionez la anumite faze.

Mâine sunt suspendat. Îmi pare rău că nu pot fi alături de băieţi, dar sunt sigur că vor da totul. Dacă vom câştiga jocul ăsta, urcăm până pe locul 10. Sper să ne stabilizăm şi să rămânem în acea zonă", a spus Marius Şumudică la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

Clasamentul Superligii Turciei

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19942958/3/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele