Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

EXCLUSIV | Şumudică e ţinta arbitrilor în Turcia. "M-a eliminat gratuit, ca de obicei. Am jucat foarte bine cu Fenerbahce"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19942958/1/sumudica-rizespor.jpg

Marius Şumudică a debutat cu o înfrângere la Rizespor, 0-1 cu Fenerbahce, în etapa a 22-a din Superliga Turciei. În exclusivitate la emisiunea ‘Look Sport Live’ de la Look Sport+, antrenorul român s-a declarat mulţumit de jocul echipei. Şumudică pregăteşte meciul de marţi cu Kasimpasa, chiar dacă va fi suspendat.

Marius Şumudică a protestat faţă de deciziile arbitrului şi a primit cartonaşul roşu în minutul 69 al meciului cu Fenerbahce. Şumudică susţine că a fost eliminat incorect, fiind ţinta arbitrilor din Turcia.

Rizespor ocupă locul 13 în Turcia şi va juca marţi împotriva unei vecine de clasament, Kasimpasa, de la ora 18:00.

Şumudică a anunţat că nu mai are probleme semnificative de lot, după ce au revenit la antrenamente jucătorii care au fost infectaţi cu noul coronavirus.

"Pregătesc meciul cu Kasimpasa, mă uit la mai multe jocuri. Am jucat foarte bine cu Fenerbahce, sunt mulţumit de băieţi. În a doua repriză, i-am dominat, am avut 3-4 situaţii de gol, gol valabil marcat, dar anulat. Am preluat o echipă din mers şi sper să o fac să joace, să nu avem probleme cu retrogradarea.

Am avut lipsă patru jucători cu coronavirus, dar care şi-au revenit între timp. Nu mi-a fost uşor, n-am avut patru titulari, iar trei jucători au făcut doar un antrenament, după ce au ieşit din carantină.

Ca de obicei, arbitrul m-a eliminat gratuit. Primul galben pentru că am strigat la tuşier şi i-am zis ‘ofsaid’, din instinct, fără să jignesc. Al doilea galben l-am luat pentru că i-am spus ‘La orice fault ne dai galben, lor nu’. Nici n-a venit să vorbească cu mine, pe toată durata jocului. Toate ziarele au scris că nu există aşa ceva! Eu aşa sunt, n-o să stau niciodată liniştit. Dar aşa fac şi alţi antrenori din Turcia şi nu păţesc nimic. Eu nu depăşesc spaţiul tehnic, nu aduc injurii, doar mai reacţionez la anumite faze.

Mâine sunt suspendat. Îmi pare rău că nu pot fi alături de băieţi, dar sunt sigur că vor da totul. Dacă vom câştiga jocul ăsta, urcăm până pe locul 10. Sper să ne stabilizăm şi să rămânem în acea zonă", a spus Marius Şumudică la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

Clasamentul Superligii Turciei

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19942958/3/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele