Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

EXCLUSIV | Şumudică nu a vrut să liciteze cu Dan Petrescu pentru un transfer. "Nu l-am dorit pe Luckassen"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19943176/2/rps1867.jpg

Ultimul transfer reuşit de către Dan Petrescu la Kayserispor este olandezul Kevin Luckassen (27 de ani) de la Viitorul. În exclusivitate la emisiunea ‘Look Sport Live’ de la Look Sport+, Marius Şumudică a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar fi fost interesat de aducerea lui Luckassen la Rizespor.

Kevin Luckassen a fost prezentat aseară la Kayserispor, echipă cu care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. FC Viitorul va încasa 800.000 de euro pentru atacantul olandez.

În acest sezon al Ligii 1, Luckassen a înscris 9 goluri în 18 meciuri. Dan Petrescu avea mare nevoie de un atacant, după accidentarea de durată a lui Denis Alibec.

Kayserispor şi Rizespor vor fi contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării în Turcia. În prezent, cele două echipe sunt despărţite de trei puncte în clasament, cu avantaj pentru Rizespor.

"Nu l-am dorit pe Luckassen, nu e adevărat ce s-a zis. Probabil se licitează, că aşa sunt oamenii în România. Eu l-am dorit doar pe Djokovic, pe care l-am şi luat. Am dorit doar trei jucători: Erik Sabo, Djokovic şi Soderlund, un atacant norvegian. Şi n-a fost în discuţie niciun român.

Am preluat o echipă din mers şi sper să o fac să joace, să nu avem probleme cu retrogradarea. Dacă vom câştiga jocul cu Kasimpasa, urcăm până pe locul 10. Sper să ne stabilizăm şi să rămânem în acea zonă", a spus Marius Şumudică la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19943176/5/sumudica-1.jpg

Clasamentul Superligii Turciei

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19943176/4/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt