Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Şumudică, sfătuit să nu vină la FCSB. Răchită: "E o echipă fără identitate, n-are stadion, n-are suporteri, n-are coerenţă, n-a mai luat un titlu de 6 ani"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20211816/2/rps-1658.jpg

Marius Şumudică va fi noul antrenor de la FCSB, după încheierea sezonului. Gigi Becali a declarat, la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, că Şumudică este aşteptat astăzi să semneze contractul. Vivi Răchită îl sfătuieşte pe Marius Şumudică să nu meargă la FCSB, întrucât nu va putea să-şi impună strategia în faţa patronului.

Marius Şumudică (50 de ani) este liber de contract, după despărţirea de echipa turcă Rizespor. La FCSB, va câştiga 25.000 de euro lunar şi va primi un bonus de performanţă în valoare de 500.000 de euro.

Gigi Becali nu este dispus să cedeze în faţa presiunii fanilor FCSB, care nu vor un rapidist declarat la echipă. Aseară, suporterii conduşi de către Gheorghe Mustaţă au protestat la Giurgiu, cerând demisia managerului general Mihai Stoica şi înjurându-l pe Şumudică.

"Cred că Şumudică nu se va duce la FCSB. Este o ironie a sorţii ca Şumi să fie liber de contract, Rapid să promoveze, stadionul să fie gata şi el să se ducă la FCSB. Se duce la o echipă fără identitate, care n-are marcă, Steaua este la ceilalţi, n-are stadion, n-are suporteri, n-are coerenţă, n-a mai luat un titlu de 6 ani. Au avut doar transferuri de jucători. Ce faci, joci pe Naţional Arena cu 150 de spectatori? Fanii au spus că vor boicota clubul, pentru că nu-i respectă. Joci cu Dinamo în Cupă şi trimiţi echipa a doua. Aseară au desconsiderat competiţia, au jucat cu FCSB 2, care a pierdut cu Afumaţi.

FCSB este tentant pentru un antrenor, are posibilitatea să lucreze la cel mai înalt nivel, are toate condiţiile din punct de vedere material şi jucători tineri şi valoroşi. Dar ştim ce se întâmplă de foarte mulţi ani, nu decide antrenorul strategia, iar schimbările se fac în altă parte. Te poţi duce pentru a câştiga un trofeu, să-ţi treci în CV FCSB-ul, pe care UEFA o consideră continuatoarea Stelei, din punct de vedere sportiv. Şi eu am spus la fel, chiar dacă a pierdut marca", a spus Valeriu Răchită, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele