Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

EXCLUSIV | Tactica lui Mutu în meciul cu Ţările de Jos, analizată de experţii Look Sport. "A fost un punct câştigat prin inteligenţă tactică" / "A dat dovadă de realism"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080577/4/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-9.jpg

România şi Ţările de Jos au remizat, scor 1-1, la Budapesta, în grupa A din cadrul Campionatului European de tineret. Într-un meci în care batavii erau favoriţi, raportul ocaziilor de gol a fost 13-12 pentru România, iar cel al şuturilor pe poartă 6-4 pentru 'tricolori'. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, antrenorii Ioan Ovidiu Sabău, Cristi Dulca şi Mirel Albon au analizat tactica utilizată de către selecţionerul Adrian Mutu.

Perr Schuurs a deschis scorul în minutul 16, în urma unui corner. Denis Ciobotariu a pierdut duelul cu fundaşul lui Ajax, care a înscris cu o lovitură de cap.

În minutul 20, Andrei Ciobanu a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri. Mijlocaşul de la Viitorul a trimis mingea către vinclul porţii.

Ciobanu a fost aproape de ‘dublă’ în ultimele minute de joc, dar portarul Scherpen s-a remarcat prin două intervenţii excelente.

Pentru ‘tricolorii’ U21 urmează meciul cu Ungaria, pe 27 martie, la Budapesta, de la ora 19:00.

"Cred că şi Mutu, şi jucătorii erau realişti, olandezii ne sunt superiori din punct de vedere individual. Dar am văzut o echipă bine organizată, cu o stare de spirit bine, cu o motivaţie. Puteam chiar să câştigăm... sigur, nemeritat. Mai mult ne-am apărat, ne-au fost net superiori la posesie, la dueluri, au controlat jocul şi au avut iniţiativa. Ai noştri au încercat să închidă spaţiile şi să lovească pe contraatac, au şi reuşit. În ultimele minute, cu acele două ocazii imense, meciul putea fi câştigat. Mutu are şcoala italiană, a lucrat cu antrenori foarte valoroşi. Italienii pregătesc foarte bine echipa din punct de vedere defensiv. A analizat foarte bine adversarul şi echipa lui", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080577/1/sabau.png

"A fost un rezultat extrem de bun, pentru primul meci, chiar dacă am început mai greu, am primit gol repede. Am egalat repede şi am ştiut să ne apărăm foarte bine. Este o grupă extrem de grea şi am demonstrat că ne apărăm bine, cu o echipă foarte bună. Sunt convins că Olanda se va bate pentru primele două locuri. A gândit foarte bine Adi Mutu aşezarea tactică, a închis foarte bine unghiurile. Am avut cele mai mari ocazii ale meciului", a spus Cristi Dulca.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080577/2/maxresdefaulta.jpg

"Mi-a plăcut foarte mult conceptul tactic. Era clar că, din punct de vedere individual, jucătorii olandezi sunt superiori, au alt ritm de competiţie, joacă în campionate puternice din Europa. Naţionala noastră a dat dovadă de maturitate, au pregătit bine jocul, au căutat să exploateze calităţile şi să blocheze punctele forte ale adversarilor. Chiar dacă Olanda a avut o posesie net superioară, marile ocazii ne-au aparţinut, puteam să câştigăm pe final. Am dat dovadă de realism, nu ne-am hazardat, nu ne-am aruncat peste adversar şi a fost un punct câştigat prin inteligenţă tactică", a declarat Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080577/3/mirel-albon.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele