Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

EXCLUSIV | Tehnicianul român ajuns la un singur pas de o fostă campioană a Angliei: "Ei m-au contactat şi mi-au spus că e pe lista scurtă de trei"

Superliga Publicat pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20129591/1/gabi-popescu-1.jpg

Tehnicianul UTA-ei Arand, Laszlo Balint, este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români din noua generaţie, iar agentul acestuia, Bogdan Apostu, a vorbit la Look Sport LIVE despre interesul lui Sheffield Wednesday pentru antrenorul de 42 de ani.

S-a întâmplat în toamna trecută, când fosta campioană a Angliei, în care în prezent joacă în liga secundă din Albion, căuta un înlocuitor pentru Gary Monk.

Laszlo Balint s-a aflat pe o listă scurtă cu trei nume, însă în cele din urmă englezii l-au ales pe Tony Pulis, care a rezistat însă mai puţin de două luni pe banca lui Sheffield Wednesday.

Sheffield Wednesday este un club cu o istorie de 154 de ani, care de-a lungul timpului a cucerit patru titluri în Anglia (ultimul în 1930), dar care în prezent se află într-o situaţie extrem de dificilă, fiind la un pas de retrogradarea în League One (al treilea eşalon din Anglia).

"O să fiu sincer. Ei mi-au spus că e pe o listă de trei. Eu l-am dus pe Sergiu Buş acolo şi îi cunoşteam, am rămas în relaţii bune cu ei. Ei m-au contactat de principiu, ştiau că e antrenorul meu şi mi-au spus că e pe o listă scurtă de trei antrenori. O mândrie personală şi pentru Laszlo şi pentru mine, ca un antrenor din România să fie apreciat la modul ăsta de o echipă din Anglia, chiar dacă din liga secundă.

Lucrurile nu s-au concretizat, au rămas în stand-by şi am văzut că ulterior au ales alt antrenor. Dar rămâne această mândrie şi tot ceea ce a demonstrat Balint ulterior nu face decât să întărească convingerea tuturor că va fi un antrenor important al fotbalului românesc"
, a declarat Bogdan Apostu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele