Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Toate informaţiile despre interesul pentru Moruţan! Sunt discuţii cu echipe din Europa + FCSB are ofertă concretă de 10 milioane de euro

FCSB Publicat pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

Olimpiu Moruţan (21 de ani) nu a făcut cel mai bun Campionat European cu România U21, dar cu toate acestea există interes pentru el, din Europa, dar şi din zona arabă. Impresarul Florin Vulturar a vorbit în cadrul emisiunii Fotbal Look despre cum stă, cu adevărat, situaţia lui Moruţan.

În primul rând, se pare că FCSB are pe masă o ofertă concretă de la Al Ain, care a mai fost interesată de mijlocaş şi în iarnă. A pus pe masă în jur de 10 milioane de euro, dar cu toate acestea Gigi Becali nu a fost de acord cu termenii. Patronul liderului din Casa Liga 1 i-a transmis lui Florin Vulturar în ce condiţii încep negocierile cu diverse cluburi: de la 20 de milioane de euro în sus.

Cu privire la contactele pentru Olimpiu Moruţan din Europa, Vulturar le-a confirmat. Chiar în această perioadă este sunat de anumiţi oficiali ai anumitor cluburi, pentru a primi cât mai multe informaţii despre jucător. Dacă se va face în cele din urmă un transfer, acesta va avea loc abia în vară.

În acest moment sunt multe discuţii, speculaţii, dar vedem ce va fi. M-au contactat foarte mulţi scouteri, doi trei directori sportivi de la echipe din Europa, dar nu e nimic concret. Ultima discuţie concretă a fost cu Al Ain, care insistă, dar e greu. A făcut o ofertă concretă pe la 10 milioane de euro. Suma este colosală, dar Olimpiu îşi doreşte să joace în Europa. Vom vedea la vară ce vom face.

Nu pot să dau nume de echipe din Europa, a fost vorba de două, trei discuţii. Echipele acestea nu iau un jucător după două, trei meciuri. Azi chiar am dat mai multe detalii despre Moruţan unui club din Europa. Dar se interesează din mai multe puncte de vedere, când e vorba de transfer, viaţa extrasportivă şi alte lucruri. În Italia şi Germania am discuţii cu scouteri.

Cu siguranţă Spania ar fi cel mai bun campionat pentru el, dar trebuie să şi existe oferte de acolo. Dar şi Portugalia şi Germania cred că ar fi pe stilul lui. E posibil să plece în vară, 50% - 50%. 

Discutăm de la 20 de milioane de euro, am vorbit cu domnul Becali şi asta e politica dumnealui de transferuri. E o sumă destul de importantă pentru un fotbalist din România. De la 12 milioane de euro la 20 de milioane de euro, e o diferenţă destul de mare”, a declarat Florin Vulturar la Fotbal Look.

În vârstă de 21 de ani, Olimpiu Moruţan are un sezon foarte bun la FCSB. Statisticile vorbesc singure, iar în 24 de meciuri a marcat de cinci ori şi a oferit nu mai puţin de 12 pase decisive.

Presa din Germania a anunţat interesul echipelor Bayer Leverkusen şi Hoffenheim, pentru Moruţan 

Chiar dacă a făcut un EURO Under 21 mult sub aşteptările create în jurul său, Olimpiu Moruţan (21 de ani) continuă să atragă atenţia unor cluburi importante. Iar ultimele două echipe intrate pe lista celor interesate de mijlocaşul FCSB-ului sunt Bayer Leverkusen şi TSG Hoffenheim.

"La 21 de ani, Olimpiu Moruţan e unul dintre actorii principali de la Steaua Bucureşti (n. red - FCSB). Reuşitele playmaker-ului nu au trecut neobservate nici în Bundesliga: Bayer Leverkusen şi TSG Hoffenheim au devenit interesate de interesantul jucător din România.

Internaţionalul de tineret are cel mai bun sezon al carierei, cu şase goluri şi 12 pase decisive, devenind decisiv în parcursul liderului. Impresionează cu piciorul său stâng, viziunea şi driblingul, dar poate juca şi pe benzi, iar contractul îi expiră în 2023", anunţă Fussball Transfers, care citează Sky Germania.

Pe lângă cele două echipe din Bundesliga, Moruţan a devenit un nume din ce în ce mai rostit în anturajul lui Galatasaray. Înaintea turcilor, FC Porto şi Internazionale Milano îl puseseră şi ei pe lista jucătorilor tineri pe care scouterii îi urmăresc, iar Gigi Becali s-a grăbit să-i fixeze un preţ enorm, de 20 de milioane de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele