Ultima oră
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea

EXCLUSIV | Todoran nu l-a impresionat nici pe Duckadam. Ce antrenor ar fi vrut eroul de la Sevilla: "Greu de realizat, dar o soluţie bună!"

Liga I Publicat pe 24 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20216757/1/vlcsnap-2021-02-10-10h49m29s346.png


Voturile de încredere pentru Dinu Todoran întârzie să apară, iar Helmuth Duckadam e ultimul nume mare care consideră că Gigi Becali nu a luat cea mai bună decizie prin numirea pe banca tehnică a fostului mijlocaş. Eroul de la Sevilla crede cî finanţatorul FCSB ar fi trebuit să facă tot posibilul pentru a-l readuce la echipă pe Nicolae Dică.
 
Duckadam şi actualul secund al lui Mirel Rădoi la echipa naţională au lucrat împreună la FCSB în perioada în care fostul mare portar era preşedinte de imagine, iar piteşteanul a produs o impresie bună. Aflat pe locul doi al listei de antrenori deschisă la un moment dat de Şumudică, Dică a rămas în cele din urmă în staff-ul lui Rădoi, iar Duckadam regretă că fostul mijlocaş ofensiv nu a semnat cu FCSB:
 
"Cred că numirea lui Todoran a surprins pe toată lumea. Era discuţia că vine Nicolae Dică, o alegere bună. Greu de realizat, dar era o soluţie bună. Patronul ştie, e afacerea dânsului. Nu pot comenta mai multe, nu-l cunosc pe acest om (n. red - pe Dinu Todoran)", a declarat Duckadam, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
"Depinde mult de politica de transferuri, pentru că echipa trebuie întărită. Pe final nu au mai avut bancă. Dacă vrea în grupe, şi şansele sunt destul de bune, trebuie să mai aducă cel puţin trei sau patru jucători", a mai spus eroul de la Sevilla.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele