Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului şi sezonul viitor? Declaraţia zilei, la Look Sport LIVE: "Secunzii nu se schimbă!"

Superliga Publicat pe 17 mai 2021
mail-share icon Email

FCSB e aproape să piardă o nouă bătălie pentru titlu contra celor de la CFR Cluj, dar potenţialul eşec nu-i va periclita scaunul lui Toni Petrea. Cel puţin aşa susţine Dumitru Dragomir, cel care a explicat modul în care Gigi Becali îşi face strategia la echipa pe care o finanţează.
Considerat un executant al ordinelor venite din lojă, Petrea are nevoie de o minune pentru a-şi trece în CV şi titlul de campion, după Cupa României. Însă poate sta liniştit, pentru că Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali nu-l va concedia la finalul acestui sezon, chiar dacă nu va cuceri coroana din Casa Liga 1:
 
"Secunzii nu se schimbă! Ce vină are Toni Petrea? Are el vreo vină? Cine se duce să lucreze cu Gigi Becali ştie unde se duce să lucreze. Nu trebuie să fie supărat. Îşi ia salariul, mic sau mare, îşi face treaba. Dacă puneau alţii banii şi comanda Becali, atunci îl mânca presa. El spune <<aţi venit vreunul să daţi vreun leu? Atunci ce vă interesează de echipa mea?>>", a declarat Dragomir, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.

"Gigi Becali e un capitalist de succes"

"FCSB nici n-a avut şanse la titlu. Cu toate că are echipă bună, sunt tineri, fără experienţă. Mai fac şi greşeli la schimbări, sunt multe neconcordanţe. Ăsta e capitalismul! Îl criticăm pe Gigi Becali, care ţine fotbalul în picioare, în viaţă. El e negustor, face bani, nu-l interesează performanţa, ci să câştige bani. E frustrant pentru jucători dacă nu-ţi dă salariile la timp. Dar e singurul fără datorii la jucători şi la stat. Dacă privim din punct de vedere al capitalismului, e un capitalist de succes. Dacă vorbim din punct de vedere al omeniei, al subiectivismului...Îl doar în pălărie pe el de suporteri. Ce, suporterii îi plătesc vreun leu lui Becali? Echipa este numai a lui! Susţinătorii trebuie să aplaude sau să înjure, ce să facă? Dacă ar pune bani, ca la Barcelona, ar fi deranj mare pentru el. Dar nu pune nimeni bani! Din punct de vedere al legilor capitaliste, Gigi Becali e number one", a mai declarat fostul şef de la LPF.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele