Ultima oră
FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop
ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul CSA Steaua. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni" ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul CSA Steaua. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni"
VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1 VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin
OFICIAL | Atacantul macedonean Petar Petkovski a semnat cu FC Botoşani
OFICIAL | Atacantul macedonean Petar Petkovski a semnat cu FC Botoşani

EXCLUSIV | Toni Petrea, taxat pentru declaraţiile făcute după egalul cu Clinceni. Dulca: "M-a amuzat puţin, să spui că ai câştigat un punct" / Albon: "Se simte lipsa unui lider"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20179012/1/sergiu-bus.jpg

FCSB a ratat şansa de a reveni pe primul loc în play-off-ul Ligii 1, după 2-2 cu Academica Clinceni, în etapa a 7-a. La emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, antrenorul FCSB, Toni Petrea, a fost criticat pentru declaraţiile făcute, dar şi pentru modul în care joacă echipa, de către tehnicienii Cristi Dulca şi Mirel Albon.

CFR Cluj păstrează un avans de un punct faţă de FCSB în play-off, după meciurile CFR Cluj – Sepsi 0-1 şi FCSB – Academica Clinceni 2-2, în direct pe Look Sport+.

În etapa a 8-a, CFR Cluj joacă la Craiova (15 mai), iar FCSB merge la Sfântu Gheorghe pentru confruntarea cu Sepsi (16 mai).

"Toni Petrea a zis ieri că a câştigat un punct, ceea ce m-a amuzat puţin. Să vii să spui, în momentul în care tragi la titlu, că ai câştigat un punct cu Clinceni, mi se pare... eu spun că au pierdut două puncte. Aveau mare nevoie de victorie", a spus Cristi Dulca, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20179012/2/dulca.jpg

"Se simte lipsa unor jucători cu experienţă, lipsa unui lider în teren la un moment dat. Cred că FCSB pierde foarte mult în lupta cu CFR din cauza acestui fapt, că n-are 2-3 jucători care să-şi asume anumite responsabilităţi în lupta pentru titlu. FCSB joacă la fel indiferent de rezultat, cred că este un lucru rău. Trebuie să te adaptezi. Aseară, dacă dădeau dovadă de maturitate şi aveau câţiva lideri în teren, era uşor să gestioneze jocul la 1-0", a spus Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20179012/3/albon.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele