Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

EXCLUSIV | Toţi au încercat să-l readucă la naţională, dar nimeni nu a reuşit. ”Era un jucător care ar fi adus linişte”

Stranieri Publicat pe 22 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20075114/2/stefan-radu.jpg

Ştefan Radu (34 de ani) e de departe cel mai bun român în activitate care joacă la nivel înalt, în afara ţării. De ani de zile, fundaşul este un stâlp în defensiva lui Lazio, dar din păcate naţionala noastră nu poate conta pe el, din pricina anumitor neînţelegeri care nici până acum nu au fost desluşite în totalitate.

La Look Sport Live, Adrian Mihalcea, fostul secund al României în mandatul lui Cosmin Contra, a vorbit despre situaţia acestuia, dar şi de importanţa pe care o are la Lazio.

  • Ultima prezenţă a lui Radu la naţionala României a fost consemnată într-un meci din preliminariile CM, martie 2013, într-un 2-2 cu Ungaria în deplsare.  

Jos pălăria pentru cariera lui. Şi eu am jucat în Italia, dar nu la nivelul lui. Uite că a ajuns la borne greu de imaginat. Bravo lui! E o mare pierdere pentru echipa naţională. Toată lumea a vrut să-l aducă, toţi antrenorii care au condus România, printre care şi Contra.

Preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, toată lumea a vrut să-l readucă. S-a întâlnit cu el, dar nu a putut să-l facă să se răzgândească. Era un jucător care ar fi adus linişte la naţională, cu siguranţă. A ajuns la o maturitate mare şi putea ajuta echipa. Cred că Lazio îi va oferi prelungirea pentru ce a făcut acolo, pentru cât a stat acolo”, a declarat Adrian Mihalcea la Look Sport Live.

Ştefan Radu a ajuns, duminică, la un total de 401 meciuri jucate pentru Lazio Roma şi a egalat, astfel, recordul lui Giuseppe Favalli. A fost titular în meciul câştigat de Lazio, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Udinese, din etapa a 28-a a campioantului italian Serie A.

Jucătorul român, în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.

La formaţia romană, el a jucat 327 meciuri în Serie A, 25 în Cupa Italiei, 4 în Supercupa Italiei, 3 în Liga Campionilor şi 42 în Liga Europa, marcând opt goluri şi oferind 20 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele