Ultima oră
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO

Mihai Bordeianu a semnat pe trei ani cu CFR Cluj!

CFR Cluj Publicat pe 31 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20377590/1/bor.jpg


CFR a reuşit să rezolve transferul lui Mihai Bordeianu! Mijlocaşul central în vârstă de 29 de ani a bătut, luni seară, palma cu patronul Neluţu Varga şi a acceptat să semneze un contract pe trei sezoane.
 
Neluţu Varga a convocat o reuniune generală la stadion, luni, în aşteptarea lui Dan Petresc. Printre cei prezenţi s-a aflat Bogdan Mara, noul director sportiv al ardelenilor, dar şi Mihai Bordeianu, cel care a fost chemat la sediul clubului pentru a pune la punct ultimele detalii ale noii înţelegeri. Bordeianu a fost convins rapid, reuşind  să-şi rezolve situaţia cu Al Qadisiyah, clubul din Arabia Saudită de la care a plecat pentru a reveni în Casa Liga 1.
 
Look Sport a aflat că şi Edi Iordănescu l-a cerut pe Bordeianu, iar Gigi Becali a dorit să facă un efort financiar important. Să îi ofere 22.000 de euro pe lună, doar că pentru mijlocaş nu au contat doar banii, ci şi partea sentimentală.
 
Acordul a venit, evident, şi pe fondul implicării lui Dan Petrescu, noul antrenor al CFR-ului, după plecarea lui Marius Şumudică. De altfel, se ştia faptul că încă de la primele negocieri cu patronul Neluţu Varga, ”Bursucul” l-a cerut pe  Bordeianu.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele