Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Trei variante de top pentru echipa naţională. Anghel Iordănescu: "Sunt liberi de contract, vin pe jos la echipa naţională, în alergare"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20183991/1/ior.jpg

Mirel Rădoi a anunţat că nu se gândeşte să renunţe la funcţia de selecţioner al României, în ciuda eşecului neaşteptat cu Armenia, în preliminariile Cupei Mondiale 2022, iar FRF nu plănuieşte să-l demită. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Anghel Iordănescu a declarat că fotbalul românesc are o oportunitate extraordinară, întrucât Gică Hagi, Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu sunt liberi de contract în acest moment.

După trei meciuri, România ocupă locul 4 în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale Qatar 2022. Armenia şi Macedonia de Nord sunt în faţa ‘tricolorilor’, în mod surprinzător.

Pentru România urmează două meciuri amicale, cu Georgia (2 iunie) şi Anglia (6 iunie).

România nu s-a mai calificat la Cupa Mondială din 1998 încoace, iar la Campionatul European n-a mai participat după campania din 2016.

"Ultima oară când am vorbit cu Răzvan Burleanu, l-am sfătuit să discute pentru Gică Hagi. Sunt convins că se va întoarce la echipa naţională, aşa cum se poate întoarce şi Răzvan Lucescu. Şi Dan Petrescu îşi doreşte să antreneze echipa naţională. Uitaţi-vă ce se petrece în fotbalul românesc: avem patru antrenori care sunt liberi de contract. Ne permitem acest lux şi nimeni nu insistă, mă refer şi la echipele de club. O să mi se spună că sunt prea scumpi. Cred că un antrenor precum Dan Petrescu, care a strâns o sumă considerabilă din fotbal, poate să vină mai stea câţiva ani la o echipă din România. Vă dau scris că şi Dan Petrescu, şi Gică Hagi, vin pe jos la echipa naţională, în alergare. Aşa de mult iubesc echipa naţională", a spus Anghel Iordănescu, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri